sve zbog kelcea

Taylor Swift više ne propušta NFL utakmice, a ovaj put je povela poznate prijatelje

02.10.2023 u 11:26

  • +7

Taylor Swift s poznatim prijateljima

Izvor: Profimedia / Autor: Dustin Satloff / Getty images / Profimedia

Bionic
Reading

Taylor Swift ovu je nedjelju provela na stadionu MetLife kako bi bodrila svog novog ljubavnika i tight enda Kansas City Chiefsa Travisa Kelcea, a na tribinama su joj se ovaj put pridružili i prijatelji koji su pokazali veliku podršku poznatom sportašu

Prošlog je tjedna popularna pjevačica Taylor Swift odlučila javnosti potvrditi glasine o početcima veze s popularnim sportašem Travisom Kelceom. Tom je prilikom stigla na stadion Arrowhead u Kansas Cityju, na tribinama provodila vrijeme s članovima njegove obitelji, a po završetku utakmice napustila je stadion s nogometnom zvijezdom. Ovaj vikend pjevačica je također podržala Kelcea, a povela je i grupicu poznatih navijača.

Tako su ove nedjelje na stadion MetLife u New Jerseyju bodriti Kelcea stigli i Blake Lively, Ryan Reynolds, ali i Hugh Jackman i Sophie Turner. Zajedno su podržali Swiftinog novog odabranika, a fotografi su zabilježili i predanost pjevačice navijanju.

Mnoge je iznenadilo da su na utakmicu stigli i Turner i Jackman koji su nedavno objavili da se razvode od svojih dugogodišnjih partnera, no prijateljstvo s Swift i obitelji Reynolds moralo je rezultirati pojavljivanjem na nedjeljnom zabavnom događaju.

Osim njih, na tribinama je viđena i Sabrina Carpenter, Taylorin brat Austin Swift, zvijezda emisije 'Queer Eye' Antoni Porowski, redatelj Shawn Levy, sestra i glumica Blake Lively, Robyn Lively, i Taylorina pomoćna plesačica, Melanie Nyema.

Taylor Swift na NFL utakmici Izvor: Profimedia / Autor: David Eulitt / Getty images / Profimedia

Prošlog se tjedna na tribinama Swift družila s Kelceovom majkom, a sportaš je otkrio da su svi njome oduševljeni.

Nedavno je Kelce uočen kako se vraća u svoj hotel u New Jerseyju u Taylorinom Range Roveru nakon što je navodno proveo noć u njezinom stanu na Manhattanu, što je dodatno potaknulo nagađanja da njihova romansa svakim danom postaje sve ozbiljnija.