DOK TRAJE PARNICA

Svoj njujorški dom Taylor Swift ustupila je bivšoj suparnici Sophie Turner

28.09.2023 u 15:25

Bionic
Reading

Kako ne bi trebala razmišljati gdje će boraviti dok traje njezina brakorazvodna parnica, kao i bitka za skrbništvo sa uskoro bivšim suprugom Joeom Jonasom, glumica Sophie Turner dobila je na korištenje dom bivše djevojke svog supruga, pjevačice Taylor Swift

Da u svijetu bogatih i slavnih više ništa nije čudno, govori i posljednje novo prijateljstvo donedavnih suparnica. Taylor Swift, kao bivša djevojka Joea Jonasa, i glumica Sophie Turner, kao uskoro bivša supruga tog istog glazbenika, sada su prijateljice koje zajedno izlaze.

No, njihovo prijateljstvo nije ostalo samo na odlascima na večere i u razuzdane provode, već je pjevačica Taylor Swift svojim potezom iznenadila apsolutno sve.

Ne samo da je uz Sophie dok prolazi najteže trenutke u svom životu, odlučila joj je ustupiti luksuzan stan u centru New Yorka kako bi 27-godišnja glumica i njezine dvije kćeri imale mirno utočište dok Sophie i Jonas rješavaju na sudu svoje zamršene nesuglasice oko skrbništva nad djecom.

new york

Jonasove bivše: Taylor Swift i Sophie Turner zajedno u izlasku

Pogledaj galeriju

Slučajni prolaznici primijetili su glumicu dok istražuje kvart, tražeći mjesto za kupovinu namirnica i hrane, a snimljena je i dok izlazi iz stana s trogodišnjom Willom i jednogodišnjom Delphine.

Prije negoli joj je Taylor Swift ustupila stan, Sophie Turner je s kćerima boravila u jednom njujorškom hotelu.