u kerempuhu

Tarik Filipović prisjetio se najsmješnijeg trenutka koji mu se dogodio na predstavi

16.11.2023 u 11:54

Bionic
Reading

Popularni glumac Tarik Filipović za društvene mreže matičnog kazališta izdvojio je jedan trenutak koji pamti kao najsmješniji i vrlo stresan trenutak karijere. Naime, tijekom predstave ispao mu je zub, a situaciju je morao vrlo brzo riješiti

Popularni glumac Tarik Filipović član je ansambla kazališta Kerempuh već više od 25 godina, a tijekom tih godina dogodile su mu se razne smiješne dogodovštine. Mnoge zasigurno veže uz kolegu Renea Bitorajca s kojim je 1996. u kazalište i stigao, no kao najsmješniju i dosta stresnu situaciju izdvojio je onu koju je na sceni dijelio s kolegicom Mijom Begović.

Na TikTok profilu Kerempuha osvanuo je video u kojem se Tarik prisjetio predstave 'Ne hodaj gola naokolo' tijekom koje mu se dogodila neočekivana situacija u kojoj se ipak brzo snašao.

Naime, tada je glumac radio navlaku na prednjem zubu te je morao nositi i privremenu navlaku s kojom je morao nastupati. Međutim, već u prvim minutama predstave navlaka je odletjela i Filipović je ostao bez zuba, zbog čega je Mia Begović doživjela pravi šok!

'Ja sam taj zub pokupio, malo obrisao u košulju i vratio', ispričao je Filipović prisjetivši se da je tijekom cijele predstave zub morao držati jezikom kako ne bi ispao.