nakon razvoda

Tara Thaller u zagrljaju plesača: 'Ostani tako poseban'

22.08.2023 u 08:50

Bionic
Reading

Nakon što je početkom lipnja odjeknula vijest o razvodu glumice i glazbenice s Farisom Pinjom, i to nakon samo godinu i pol dana braka, sve su glasnija šuškanja o njezinoj novoj vezi

Tara Thaller je na svom profilu na Instagramu pokazala fotografiju na kojoj pozira s Mateom Cvenićem, s kojim smo je kao plesni par gledali u showu 'Ples sa zvijezdama', a povod je njegov rođendan.

Time je glumica dodatno potaknula glasine o njihovoj vezi. Na fotografiji pozira u Mateovu zagrljaju i poručuje mu: 'Sretan rođendan! Ostani tako poseban i svoj.' Svemu je dodala emotikon rođendanske torte, slavljeničkog smajlića i srca. Nježni prizor je nastao u vrijeme snimanja popularnog plesnog showa u kojem su zajedno osvojili simpatije gledatelja.

Tara o privatnom životu ne priča previše, a ona i Faris Pinjo vjenčali su se u potpunoj tajnosti prije godinu i pol. Upoznali su se na sarajevskoj Akademiji dramskih umjetnosti, a u početku su bili samo kolege. No poslovne obveze učinile su da se njihovi putevi raziđu.

Tara Thaller i Mateo Cvenić u 'Plesu sa zvijezdama' Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Glumica je za Story na temu najnovije objave i navodne veze s plesačem odgovorila da nema komentara te da o razvodu i ljubavnom životu ne želi govoriti.

PREDSTAVLJENI KANDIDATI

[FOTO] Ove sezone plešu gradonačelnik Svete Nedjelje, hrvatska Megan Fox, ali i naša jedina pobjednica Eurosonga

Pogledaj galeriju