nova ljubav?

Plesna romansa Tare Thaller: Zaljubila se u ples, a ne odvaja se ni od partnera

16.08.2023 u 11:10

Tara Thaller i Mateo Cvenić u 'Ples sa zvijezdama'

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Lijepa i talentirana glumica Tara Thaller nedavno je objavila da se rastaje od kolege glumca Farisa Pinje, no o razlozima koji su doveli do razvoda i dalje šute. Ipak, čini se da tišina nije dugo trajala jer Tarini postupci posljednjih nekoliko dana govore sami za sebe

Nakon što je završila sa snimanjem popularnog showa 'Ples sa zvijezdama', glumica Tara Thaller hrvatsku je javnost iznenadila objavom da se rastaje od supruga Farisa. Iako je glumici bio podrška u nedjeljnim emisijama te se njihov odnos činio vrlo stabilnim, njihovom je braku odzvonilo nakon manje od dvije godine.

Iako se tek nedavno rastala, u javnost su nedavno procurile informacije koje pokazuju da je rastavi kumovala nova ljubav lijepe Tare.

Naime čini se da je upravo ples presudio bračnoj sreći!

U posljednje vrijeme na društvenim mrežama jasno je vidljivo da Tara puno vremena provodi sa simpatičnim mentorom Mateom Cvenićem. Talentirani Cvenić već je nekoliko sezona plesni mentor u popularnom showu, a koliko je zadovoljan partnericom, istaknuo je više puta tijekom snimanja.

Na njihovim profilima na Instagramu jasno je da Tara i Mateo često provode vrijeme na istim lokacijama, zbog čega nije dugo trebalo da krenu šuškanja da ih povezuje i nešto više od plesa!

PREDSTAVLJENI KANDIDATI

[FOTO] Ove sezone plešu gradonačelnik Svete Nedjelje, hrvatska Megan Fox, ali i naša jedina pobjednica Eurosonga

Pogledaj galeriju

Fotografije s iste lokacije u Senju potvrđuju da se plesni mentor i zvijezda druže i privatno, a Story je sada objavio da su viđeni na jednoj od plaža na Jadranu. O prisnosti simpatičnog para svjedoči i činjenica da su se u tom trenutku držali za ruke...

Da njihova plesna priča još uvijek traje, pokazali su i neki dan u Dubrovniku, u kojem Mateo drži plesne tečajeve.