sasvim iskreno

Bivši suprug Tare Thaller, Faris Pinjo nakon razvoda: 'U dobrim smo odnosima, ali...'

03.07.2023 u 09:08

Bionic
Reading

Početkom lipnja Tara Thaller je otkrila da se nakon jednoipolgodišnjeg braka rastavlja od bosanskohercegovačkog glumca i glazbenika Farisa Pinje. On je sada progovorio o krahu njihovog braka i kako sada živi

Proteklog vikenda Faris Pinjo nastupio je na Splitskom festivalu s pjesmom 'Za nju'. Za tu skladbu je rekao da 'nikome nije posvećena' nego je to 'molitva da sretne nju, jer je bio u nekim površnim, toksičnim vezama'.

Poručio je kako još uvijek vjeruje u ljubav. Smatra da je 'koncept braka trenutno u ovom dobu u kojem živimo je zeznut', ali on i dalje vjeruje u to. Ispričao je u kakvom je sad odnosu s Tarom Thaller.

  • +2
Tara Thaller i Faris Pinjo Izvor: Pixsell / Autor: Slaven Branislav Babic/PIXSELL

'Ostali smo u dobrim odnosima, ali da se podržavamo, baš i nismo, jer malo je neprirodno u periodu kad se ljudi rastaju da budemo neka konkretna podrška, ali mislim kad se stvari malo slegnu da ona želi meni najbolje, ja želim njoj najbolje', rekao je glazbenik i glumac za IN Magazin nakon što je pjesmu izveo u Splitu. Trenutno, kazao je, živi od glazbe, radi i predstave, ali 'većinski je u zadnje vrijeme posvećen glazbi'.

Podsjetimo, Faris je glazbenik koji je 2015. sudjelovao u regionalnom talent showu 'X Factor Adria', kada ga je mentor Tonči Huljić svrstao u grupu 9 Control. Tada je Pinjo s bendom došao do superfinala natjecanja, ali sada se želi posvetiti autorskom radu i vlastitim skladbama.