DRUGAČIJE IZDANJE

Tara Thaller podijelila rijetke fotografije u kupaćem kostimu

05.07.2023 u 11:00

Bionic
Reading

Mlada zagrebačka glumica i pjevačica nakon odrađenih brojih obaveza i proživljenih privatnih burnih događanja jedva je dočekala ljetni odmor

U posljednje je vrijeme Tara Thaller je u centru pozornosti. Početkom lipnja buknula je vijest da se nakon nešto manje od dvije godine braka razvodi od dvije godine starijeg supruga, bosanskohercegovačkog glumca i glazbenika Farisa Pinje.

Nedavno je otkrila gdje će uživati ovo ljeto te kako se pripremila za kupaće kostime. Rekla je da ide kod bake na more u kamp, u mjesto u kojem ljetuje već 20 godina. Voli doći u Opatiju, Rijeku, Lovran, a ovog ljeta planira ponovo posjetiti Motovun Film Festival po novome Cinehill Festival. Pale su i njezine prve fotografije u badiću. Pokazala je kako skače u more i sunča se.

Glumicu su gledatelji nedavno mogli pratiti u emisiji 'Ples sa zvijezdama'. U svoje koreografije uz pomoć mentora Matea Cvenića uložila je puno truda što je pomoglo i održavanju njene vitke figure.

'Ono što je bitnije od onoga kako izgledaš je kako se osjećaš u vlastitom tijelu, tako da mislim da kroz ples, umjetnosti i kreativnost dobiješ neko povjerenje u svoje tijelo, i osjećaš se dobro u svom tijelu, mislim da je to najbitnije', izjavila je za In Magazin.

Najljepše plaže u Hrvatskoj Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell; montaža Neven Bučević