miljenica publike

Tara Thaller u prvom istupu nakon razvoda: 'Idem kod bake na more...'

24.06.2023 u 13:09

Bionic
Reading

Početkom lipnja glumica i pjevačica obznanila je da se razvodi od kolege Farisa Pinje, za kojeg se udala potkraj 2021. godine. U posljednje vrijeme sve češće ju se može vidjeti na javnim događanjima

Tara Thaller je ispričala kakvi su joj daljnji profesionalni planovi, ali i kako će provesti ovo ljeto. Zadnjih mjeseci više vremena provela iza mikrofona nego pred kamerama te je napravila svojevrsnu promjenu u svojoj uspješnoj karijeri. Kaže da ju je pjevačka karijera odmalena privlačila pa je bilo pitanje vremena kada će se odvažiti krenuti tim smjerom no negirala je to da je stavila glazbu ispred glume.

Kad je riječ o nastupima pred televizijskim kamerama, točnije smisijama 'Zvijezde pjevaju' gdje je pobijedila s Dinom Jelusićem i 'Plesu sa zvijezdama' u kojem je nedavno nastupala, izjavila je da 'ne želi reći ne' ukoliko bude ponovno prilika za takav televizijski show koji uključuje pjevanje i/ili ples.

  • +9
Tara Thaller Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL

Nakon naporne godine pune stvaranja i balansiranja između glazben i glume te turbulentnog privatnog razdoblja zbog razvoda od Farisa Pinje, čeka je odmor.

'Idem kod bake na more u kamp, u mjesto u kojem ljetujem već 20 godina i planiram ponovo posjetiti Motovun Film Festival po novome Cinehill Festival, a ostali planovi će se putem krojiti', otkrila je za Jutarnji list. Tara je nedavno viđena na otvorenju jedinstvenog pop-up dućana Sexy Body Shop, te na proslavi trećeg rođendana podcasta 'Ispod oblaka'.

blista od sreće

[FOTO] Tara Thaller predstavila svoju prvu pjesmu: Uživala je u društvu supruga, a stigao je i njezin mentor, Dino Jelusić

Pogledaj galeriju