KRAJ LJUBAVI

Od X Factora do Huljića: Tko je Faris Pinjo koji se rastaje od Tare Thaller

06.06.2023 u 13:58

Bionic
Reading

Mnoge je iznenadila vijest da se naša glumica rastaje od bosanskohercegovačkog glumca i glazbenika s kojim je bila godinu dana u braku. Brak im je izgledao idilično, a još nedavno Faris Pinjo je bodrio svoju suprugu u showu Nove TV 'Ples sa zvijezdama'

Tara Thaller i Faris Pinjo su se upoznali na sarajevskoj Akademiji scenskih umjetnosti. Iz prijateljskog odnosa razvila se ljubav, a vezu su potvrdili 2019. godine objavom zajedničke fotografije na Instagramu. Osim glume, vezala ih je i strast prema glazbi.

Pinjo je među ostalim ostvario ulogu u mjuziklu '25th Annual of Putnam County Spelling Bee' koja je imala svoju premijeru u Narodnom pozorištu Sarajevo, a u kojoj je igrao lik Williama Barfea, a glumio je i u predstavi 'Skidanje' o jugonostalgiji među mladima u regiji. Pojavio se u seriji 'Konak kod Hilmije' te u kratkim filmovima 'Tica' i 'Pokoravanje'.

Naklonost javnosti je osvojio kada je 2015. godine nastupao u regionalnom talent showu 'X Factor Adria'. Mentor Tonči Huljić ga je tad svrstao u grupu '9 Control' u sklopu koje je nastavio natjecanje.

Izvor: Društvene mreže

Osim glumom i glazbom, bavi se pisanjem proze i poezije. Uskoro će na Splitskom festivalu predstaviti svoju autorsku pjesmu 'Za nju'. Kako je izjavio skladba 'govori o iskrenoj ljubavi. 'Tara i ja smo oboje još dovoljno mladi da stignemo naći svoju sreću', izjavio je Pinjo, a donosi Večernji list. Unatoč bračnom brodolomu, Faris planira ostati u gradu koji ga je odmah prigrlio i u kojemu se sjajno osjeća od prvog dana a gdje će nastaviti graditi svoju karijeru.

  • +2
Tara Thaller i Faris Pinjo Izvor: Pixsell / Autor: Slaven Branislav Babic/PIXSELL