10. emisija

Ništa od polufinala: Od 'Plesa sa zvijezdama' oprostili su se Tara Thaller i Mateo Cvenić

07.05.2023 u 20:03

Bionic
Reading

Deseta emisija 'Plesa sa zvijezdama' donijela je posebnu dozu uzbuđenja – na omiljeni plesni podij stiglu neki od najvećih eurovizijskih hitova u posljednje vrijeme, a na samom kraju doznali smo da show napuštaju Tara Thaller i Mateo Cvenić

Četvrtfinale 'Plesa sa zvijezdama' na omiljeni plesni podij donosi neke od najvećih eurovizijskih hitova u uposljednje vrijem. Plesni parovi izvest će dva plesa. U prvom dijelu showa izvest će individualne koreografije koje će nesumnjivo pobuditi posebnu energiju među plesačima.

U drugom dijelu showa, natjecateljskim parovima pridružit će se i bivši mentori koji su napustili natjecanje, a zvijezde će pokazati kako su se snašle s dva mentora.

Maji i Marku pridružit će se Helena Janjušević, s Dariom i Ivanom zaplesat će Damir Horvatinčić, Tari i Mateu u pomoć stiže Mario Ožbolt, Frano i Gabriela plesat će s Helenom Naletilić, a kao pojačanje Marcu i Pauli pridružuje se Patrik Seretin.

  • +15
Ples sa zvijezdama 9. epizoda Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV

Prvi su na plesni podij izašli Frano Ridjan i Gabriela Pilić. Zaplesali su valcer uz pjesmu Maje Blagdan 'Sveta ljubav'. Za nastup su dobili tri desetke, , a Marko Ciboci dao im je 9 bodova.

Sljedeći par na podiju su Maja Drobnjaković i Marko Mrkić koji su zaplesali sambu. i to na pjesmu 'My Number One'.

Tara Thaller i Mateo Cvenić otplesali su rumbu i osvojili 37 bodova.

Marco Cuccurin i Paula Tonković zaplesali su sambu, a odabrali su pjesmu k 'Everyway That I Can'.

Svoj prvi ples večeri otplesali su i Daria Lorenzi Flatz i mentor Ivan Jarnec. Zaplesali su slowfox na pjesmu 'Željo moja' koju je otpjevala Doris Dragović 1986. na Euroviziji.

Nakon prve runde plesova, Frano i Gabrijela te Daria i Ivan imali su najviše bodova, a najmanje Maja i Marko.

Došao je red na drugu rundu plesova. Franu i Gabrijeli pridružit će Helena Naletilić, koja je u showu bila mentorica chefu Mariju Mandariću.Otplesali su paso doble na pjesmu grupe Maneskin, 'Zitti e buoni'. 'Wow! Pokazao si jedan totalno drugi karakter, mislim da te ovako ljutog nismo imali prilike vidjeti,' poručila im je Franka.

Sljedeći tri bili su Maja i Marko te mentorica Helena Janjušević, koja je mentorirala političara Darija Zuroveca. Zaplesali su lyrical. 'Izuzetno mi se svidjela koreografija i cijela priča koja je vrlo jasno ispričana. Kada se gleda neka koreografija jako je bitno znati što se htjelo reći. Ja bih volio da tu emociju uvijek izneseš van da je i malo dijete može razumjeti. Ja bih želio još tu sitnicu od tebe,' rekao je Marko.

Trio Tara Thaller, Mateo Cvenić i Mario Ožbolt plesali su cha cha cha na pjesmu 'Toy' koju je izvođačica Netta Barzilai pjevala na Eurosongu 2018. godine.

Slijedeći na redu bili su Marco i Paula, a pridružio im se Patrik koji je bio mentor Emiliji Kokić, koja je 1989. godine, s grupom Riva, pobijedila na Eurosongu. Plesali su cha cha cha na pjesmu 'Shady Lady'.

Plesnom paru Dariji i Ivanu večeras se pridružio i treći plesač, Damir Horvatinčić. Plesali su valcer na pjesmu 'Algo pequenito'.

Drugi dio natjecanja je prošao. Na prvom su mjestu Frano i Gabi te Daria i Ivan za 77 bodova, a Maja i Marko imaju 70 bodova pa su na zadnjem mjestu. Na redu je glasanje.

U polufinale prolaze: Frano i Gabriela te Daria i Ivan. Posljednja tri para koja su ostala su Marco i Paula, Tara i Mateo te Maja i Marko. Žiri je odlučio spasiti Marca i Paulu.

Publika sada može spasiti jedan od dva para koje žiri nije spasio, a to su Maja i Marko te Tara i Mateo.

Najviše glasova publike dobili su Maja i Marko. Na kraju, 'Ples sa zvijezdama' napuštaju Tara i Mateo.

  • +26
Ples sa zvijezdama, 10. emisija - četvrtfinale Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Nova TV