samo ples

Tara Thaller ponovno u plesnoj haljinici uz već poznatog partnera

11.06.2023 u 21:21

Bionic
Reading

Mnogi kažu da će se nastaviti baviti plesom i nakon show-a 'Ples sa zvijezdama', ali Tara Thaller je bila najozbiljnija u tome. Pridružila se svom plesnom mentoru Mateu Cveniću i ponovno zaplesala

Show 'Ples sa zvijezdama' mnoge je gledatelje natjerao da se upišu u plesnu školu, a ljubav koju mentori i zvijezde nose prema različitim plesovima toliko je zarazna da i mnogi gledatelji preko malih ekrana zavole ovaj prekrasan sport. Natjecatelji u svojim intervjuima često otkriju koliko im je ples pomogao i kako uživaju plešući, a ove je sezone ples zavoljela i Tara Thaller kojoj su mnogi predviđali i pobjedu.

Tara Thaller ove je sezone plesala s uvijek nasmijanim Mateom Cvenićem, a ispali su tik pred polufinale. Iako su bili vidno žalosni, njihova plesna priča ipak se nastavila pa su nastupili i na 'Adriatic Royal Pearl'.

Plesni bal stvoren je kao luksuzno iskustvo plesnih događanja, a u otmjenom natjecanju sudjeluju i profesionalci i amateri.

Fotografiju u žutoj plesnoj haljinici s resicama Tara je podijelila na svom Instagram profilu, a jedno je sigurno - smijeh joj uvijek izmami osmijeh na lice.

  • +9
Tara Thaller Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL