jedna od najljepših Hrvatica

Tara Thaller u kućnom izdanju, bez šminke i u najboljem društvu

25.03.2022 u 14:48

Bionic
Reading

Mlada zagrebačka glumica krajem prosinca sve je iznenadila fotografijama s tajnog vjenčanja. Nakon dvije godine veze Tara je izrekla sudbonosno 'da' 22-godišnjem Farisu Pinji, a sad uživa u prvim mjesecima bračnog života

Prelijepa glumica i pobjednica showa 'Zvijezde pjevaju' smanjila je svoje objave na Instagramu. Tata Thaller tu i tamo objavi kakav Instagram story, a tako je bilo i ovog puta.

Pokazala je prizor bračnog života pozirajući u društvu novopečenog supruga glumca i glazbenika Farisa Pinje kojeg se publika sjeća iz 2015. godine po nastupu u regionalnom talent showu X Factor Adria. Može ih se vidjeti u prirodnom, kućnom izdanju, a nasmješena Tara nije imala ni trunku šminke.

Podsjetimo, par se upoznao u Sarajevu gdje je glumica upisala Akademiju scenskih umjetnosti. Vjenčali su se u tajnosti, a Tara je blistala u kratkoj, jednostavnoj vjenčanici koju potpisuje dizajnerica Diana Viljevac. 'Faris i ja smo imali sreću da nas je sudbina spojila i da smo jedno u drugom pronašli najboljeg prijatelja. Moja ionako velika porodica sada je još veća i na tome sam veoma zahvalna. Bitno je naći svjetlost i pozitivu u tmurnijim vremenima', ispričala je ranije za Avaz.

  • +3
Tara Thaller Izvor: Cropix / Autor: Boris Kovacev / CROPIX