nikad sretnija

Tara Thaller progovorila o braku: 'Faris i ja smo imali sreću da nas je sudbina spojila'

10.01.2022 u 18:10

Bionic
Reading

Mlada glumačka zvijezda nedavno je mnoge iznenadila kad je obznanila da se svom dečku Farisu Pinji zavjetovala na vječnu ljubav. Prve bračne dane proveli su u Sarajevu, a Tara Thaller je sada dočarala kako je izgledalo vjenčanje

'Vjenčali smo se u Zagrebu, u krugu porodice i prijatelja, nastavljamo proslavu u Bosni i Hercegovini uskoro. Presretni smo i ovo je samo 'cherry on top' naše ljubavi', ispričala je Tara Thaller za Avaz.

Svog odabranika je upoznala prije nekoliko godina na Sarajevo Film Festivalu, a nastavili su se družiti kad se Tara upisala na Akademiju scenskih umjetnosti. Glumica je opisala kako je izgledao njihov veliki dan. 'Kao i svaka mladenka, tražila sam haljinu koja je, kako kažu, sašivena prema meni. Kako nisam imala veliko, tradicionalno vjenčanje, htjela sam decentniju, jednostavniju varijantu. Najljepši trenutak bila je sama ceremonija, koja je izuzetno lijepo vođena, oboje smo bili emotivni. Nemoguće je izdvojiti jedan trenutak', rekla je.

Dodala je kako ju je sve evrlo veselilo i bilo je uzbudljivo pripremati se za taj dan. 'Tortu je radila moja sestra, ja sam pomagala, dekoracije brat i prijateljica, hranu svi i svatko, sve u svemu, jedan zajednički poduhvat koji odražava ljubav', kazala je Tara inače najpoznatija po ulogama u HBO-ovoj seriji 'Uspjeh' te u telenoveli 'Pogrešan čovjek'.

Ljubav, bilo koje vrste, smatra mlada glumačka zvijezda - pokreće svijet. 'Faris i ja smo imali sreću da nas je sudbina spojila i da smo jedno u drugom pronašli najboljeg prijatelja. Moja ionako velika porodica sada je još veća i na tome sam veoma zahvalna. Bitno je naći svjetlost i pozitivu u tmurnijim vremenima', zaključila je pobjednica zadnje sezone showa 'Zvijezde pjevaju'.

  • +3
Tara Thaller Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL