nakon dvije godine veze

Tara Thaller udala se u tajnosti: Sretnu vijest potvrdila na društvenim mrežama

29.12.2021 u 14:35

Bionic
Reading

Glumice najpoznatije po ulogama u HBO-ovoj seriji 'Uspjeh' te u srpsko-hrvatskoj telenoveli 'Pogrešan čovjek' neko vrijeme nije bilo na društvenim mrežama zbog boravka u Klinici za plućne bolesti Jordanovac, no brzo se i posve oporavila pa se vratila poslovnim obavezama i uživanju u ljubavi s mladim Farisom Pinjom, bosanskohercegovačkim glumcem i glazbenikom koji je prvi objavio njihove fotografije s potpisom 'upravo vjenčani'

Njezin odabranik Faris Pinjo (koji gotovo nikad ne objavljuje prizore s Tarom) nije izdržao pa je podijelio dvije fotografije njima važnog dana.

Na jednoj od fotografija se vidi kako je uređen prostor u kojem se očito slavilo nakon sudbonosnog 'da', a i sam čin izlaska iz zgrade Matičnog ureda Medveščak. A onda je i sama glumica potvrdila veliku vijest. 'Mr. & Mrs. Bond', napisala je pored crno-bijelih fotografija nastalih kod Umjetničkog paviljona. Kako je dodala u opisu, odjenula je vjenčanicu dizajnerice Dijane Viljevac.

Tara nam je otkrila da su se vjenčali u utorak 28. prosinca.

Podsjetimo, pobjednica zadnje sezone showa 'Zvijezde pjevaju' i Faris Pinjo upoznali su se na sarajevskoj Akademiji scenskih umjetnosti, a Faris joj u početku bio samo kolega.

Presretna glumica koja ne otkriva puno o svom privatnom životu nedavno je sa svima podijelila vijest kako su ona i njezin dragi obilježili dvogodišnjicu veze. Na Instagramu je objavila zajednički selfi.

  • +3
Tara Thaller Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL