ASHLEY BENSON JE ONA PRAVA

Tajno vjenčanje u Vegasu: Nakon godinu dana veze Cara Delevingne udala se za partnericu

04.08.2019 u 13:50

Bionic
Reading

Ispred svjedoka, Charlize Theron, Joe Jonasa i Sophie Turner, poznata britanska manekenka i glumica Cara Delevigne i glumica Ashley Benson ozakonile su svoju vezu na tajnom vjenčanju održanom u kapelici u Las Vegasu

26-godišnja Cara Delevingne i tri godine starija Ashley Benston u najvećoj su tajnosti i tek pred odabranim prijateljima ozakonile svoju vezu. Za svoj dan iz snova, koji se održao u Las Vegasu, obje su odjenule crne kombinacije, a sudbonosno da izrekle su pred Charlize Theron, Joe Jonasom i Sophie Turner.

Vjenčanje, koje je bilo za mnoge neočekivano, djevojke su platile tek dvije tisuće kuna, a vjenčao ih je matičar odjeven u Elvisa Presleyja, nakon čega su pozirale kraj ružičastog Cadillaca.

Detalje vjenčanja otkrio je za The Sun vlasnik kapelice uz navode kako je ceremonija bila emotivna te da su djevojke bile zbog svega van sebe od sreće. 'Bile su sigurne u to što rade i koliko znače jedna drugoj. Nisu skidale osmijeh s lica, a njihova je želja bila da sve bude jednostavno', otkrio je.

Inače, Cara Delevingne i Ashley Benston u vezi su od 2018., a nedavno se otkrilo i kako su zaručene.

  • +5
Cara Delevingne i Ashley Benson Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia