veliki dan

Tajno vjenčanje: Ashley Olsen udala se za Louisa Eisnera

05.01.2023 u 08:54

Bionic
Reading

Blizanke Olsen ne dijele mnogo o svom životu te detalje uspješno skrivaju već dugi niz godina, no čini se da je detalj o Ashley ipak procurio. Ashley Olsen udala se za dugogodišnjeg partnera Louisa Eisnera krajem prosinca, a cijela ceremonija obavijena je velom tajnosti

Ashley Olsen i njezin dugogodišnji partner Louis Eisner tiho i u tajnosti uplovili su u bračnu luku. TV zvijezda koju svi pamte po ulozi u seriji 'Puna kuća', gdje je zajedno sa svojom sestrom blizankom Mary-Kate glumila najmlađu djevojčicu Michelle Tanner u vezi je s Eisnerom od 2017. godine, a čini se da su svoju vezu zapečatili brakom.

Baš kao što su i svoju vezu sakrivali od medija te ne pripadaju skupini parova koji rado objavljuju i dijele zajedničke trenutke, vjenčanje je bilo posve tajno i privatno.

Ceremonija je održana u privatnoj kući na Bel-Airu prošlog tjedna, točnije 28. prosinca 2022, a velikom događaju nazočilo je svega 50-ak odabranih gostiju. Među njima je sigurno bila i druga sestra Olsen, koja se prošle godine rastala od francuskog bankara Oliviera Sarkozyja.

  • +5
Ashley Olsen i Louis Eisner Izvor: Profimedia / Autor: Frazer Harrison / Getty images / Profimedia

Jesu li na vjenčanje bile pozvane zvijezde serije koja je obilježila njihovo djetinjstvo i karijere, vrijeme će pokazati.

Sestre Olsen nakon glumačke karijere posvetile su se modnom biznisu, a vlasnice su luksuznog brenda The Row, kojeg su u početku posprdno nazivali celebrity brendom, a danas je to odjeća za one kojima novac nije predmet rasprave i koji pripadaju klubu onih doista bogatih.

'Odgajane smo da postanemo diskretni ljudi', objašnjava Mary-Kate svoju i sestrinu odluku zbog koje su posljednjih godina živjele daleko od očiju javnosti.

Njihov brend poznat je po profinjenom minimalizmu, kvalitetnim komadima pročišćenog dizajna koji nikad ne izlaze iz mode. 'Ali to ne znači da ne cijenimo nešto uistinu ukrašeno i maksimalizam. Ponekad kolekcija čak započne potpuno tako, a zatim sve pojednostavimo. Ne počinje uvijek s te pojednostavljene pozicije', objašnjava Ashley i dodaje da su u počecima stvaranja brenda svjesno odlučile ne isticati se kako bi bile ozbiljnije shvaćene.

'Nismo se htjele gurati ispred toga, a i nismo nužno htjele ljudima dati do znanja da smo to mi. Zaista smo bile usredotočene na porizvod, do te mjere da smo čak razmišljale koga bismo mogli istaknuti da se ne moramo mu isticati', kaže Ashley.