IVANA HORVAT i STEFAN KAPIČIĆ

Tajno holivudsko vjenčanje hrvatske glumice i srpskog glumca

27.11.2017 u 12:35

Bionic
Reading

Nakon četiri godine ljubavne veze, glumci Ivana Horvat i Stefan Kapičić odlučili su se na novi korak. Na intimnoj ceremoniji u Los Angelesu, u društvu najbližih prijatelja, izmijenili su bračne zavjete

Šuškanja kako su svoju četverogodišnju vezu napokon okrunili i brakom, srpski glumac Stefan Kapičić napokon je potvrdio i za srpsko izdanje magazina Gloria. 'Da, vjenčali smo se i jako smo sretni. Bilo je lijepo, ali detalje ćemo ipak zadržati za sebe.'

  • +8
Stefan Kapičić i Ivana Horvat Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

38-godišnji beogradski glumac svoju je deset godina mlađu kolegicu iz Hrvatske, Ivanu Horvat, upoznao na snimanju serije 'Zora dubrovačka'. Prije nje bio je u vezi sa splitskom manekenkom i dizajnericom Mirandom Viđak.

#nuitblanche

Objavu dijeli Stefan Kapicic (@stefankapicic)

Upravo je s Ivanom odselio prije nekoliko godina u Los Angeles i započeo ostvarivati svoj holivudski san. S glumcem Ryanom Reynoldsom snimio je film 'Deadpool', a na brojnim premijerama uz njega je bila njegova zaručnica Ivana Horvat.

Na intimnoj ceremoniji u Los Angelesu, par je pred nekoliko najbližih prijatelja izmijenio bračne zavjete, nakon čega su otišli na romantičnu večeru.