OSVAJA HOLLYWOOD

Goran Bogdan tulumario s holivudskim glumcima nakon dodjele Emmyja

18.09.2017 u 17:23

Bionic
Reading

Kao i svake godine, nakon završetka glamurozne dodjele Emmyja, poznati i slavni pohitali su na mnogobrojne after partyje. Među uzvanicima zabave koju je organizirao Fox, našao se i hrvatski glumac Goran Bogdan, koji trenutno glumi u njihovoj seriji 'Fargo', a je li sklopio još kakve zanimljive ugovore, tek će se doznati

U društvu zvijezda televizijske kuće Fox, pred okupljenim fotografima na after partyju, organiziranom nakon dodjele prestižnih nagrada Emmyja, pozirao je i jedan hrvatski glumac, kojem se itekako smiješi holivudska karijera.

Riječ je o Goranu Bogdanu, koji odnedavno, uz bok zvijezdi Ewanu McGregoru, glumi u trećoj sezoni Foxove serije 'Fargo'. Kada je prije nekoliko dana njegova kolegica Leona Paraminski, koja već nekoliko godina živi i radi u Los Angelesu, objavila fotografiju s Bogdanom, nitko nije niti znao koji je povod njegovog dolaska tamo.

A nakon dodjele Emmyja i after partyja, pojavile su se i službene fotografije sa crvenog tepiha, gdje elegantno odjeven Goran Bogdan pozira fotografima.

#EmmysLive #fox #fx #stefankapicic #goranbogdan #colossus #deadpool #fargo #yurigurka

A post shared by Stefan Kapicic (@stefankapicic) on

Kako su se zabavljali na partyju, s obožavateljima je podijelio i njegov kolega, srpski glumac Stefan Kapičić koji ovih dana snima nastavak hit filma 'Deadpool'.

Goran Bogdan već duže vrijeme radi na svojoj inozemnoj karijeri. Prije 'Farga' snimao je britansku seriju 'The Last Panthers', u kojoj je utjelovio Milana Novaka, jednog od posljednjih članova mafijaške bande Pink Panther.

  • +5
Goran Bogdan Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL

'Za angažman u seriji 'Fargo' najviše mogu zahvaliti svojoj agentici u Londonu, s kojom surađujem od ranije. Osjećao sam se kao da sam dobio na lutriji, bio sam presretan, u jednu ruku nisam mogao vjerovati da su odabrali mene. Sada sam se već vratio u normalu', izjavio je nedavno ovaj 36-godišnjak.