OKRENULA novA stranicU

Tajna prstena: Kontroverzna pjevačica udala se u tajnosti?

14.08.2017 u 11:05

Bionic
Reading

Već nekoliko dana strani mediji šuškaju kako se poznata pjevačica Miley Cyrus udala u potpunoj tajnosti za svog dugogodišnjeg partnera, glumca Liama Hemswortha. Paparazzi fotografije potaknule su ova nagađanja, a izvor blizak slavnom paru otkrio je što se zapravo događa u životu do nedavno divlje i bivše Disneyjeve zvijezde

Miley Cyrus nedavno je potpuno promijenila svoj prilično vulgaran imidž, a nakon što je shvatila da je njezina seksualnost pretjerano naglašena odlučila je okrenuti novu stranicu u životu.

'To je postalo nešto što se očekuje od mene. Nisam više željela dolaziti na fotografiranje za neki časopis i biti djevojka koja pokazuje grudi i plazi jezik', rekla je prije nekoliko tjedana 24-godišnjakinja, a sada je sve očiglednije i zašto je nastupila ovako velika promjena u izgledu, ali i ponašanju slavne pjevačice.

Naime, paparazzi fotografije na kojima su Liam Hemsworth i Miley viđeni u opuštenoj zajedničkoj šetnji potaknule su šuškanja kako su se dugogodišnji partneri vjenčali u tajnosti jer on već neko vrijeme s ruke ne skida prsten nalik vjenčanom.

No, izvor blizak slavnoj pjevačici brzo je za medije otkrio kako se tu zapravo ne radi o pravom vjenčanju.

'Liam taj prsten nosi kako bi održao obećanje koje je dao Miley, ali oni nisu službeno vjenčani. Jedino što im fali je taj komad papira', objasnio je izvor.

My little angel and I.

Objavu dijeli Liam Hemsworth (@liamhemsworth)

Ako je ovo istina, onda je to pravo osvježenje u ovoj do sada vrlo turbulentnoj vezi. Poznato je kako je slavni par više puta prekidao i mirio se, a u jednom su se trenu i zaručili da bi 2013. imali prvi ozbiljniji prekid.

Iako su tada bili razdvojeni čak dvije godine, oboje su shvatili kako ne mogu jedno bez drugoga.

Miley je često naglašavala kako je upravo zgodni 27-godišnji Australac ljubav njezina života, a sada je to i potvrdila.

Sve u svemu izgleda kako je nakon nemirnih faza i eksperimentiranja stiglo vrijeme u kojem će se kontroverzna pjevačica smiriti, a možda uskoro i zasnovati obitelj. Svom je izabraniku posvetila i ljetni hit Malibu u kojem je opjevala njihovu ljubav.

'Malibu', Miley Cyrus Autor: Youtube