vječna pozitivka

Tajna njezine mladolikosti i top forme: Sandra Bagarić vježba gdje god stigne

22.03.2024 u 10:24

Bionic
Reading

Operna pjevačica i glumica jedna je od onih dama koje plijene pozornost čim uđu u neku prostoriju. Osvaja svojom karizmom kako na sceni, tako i izvan nje. Kako bi održala dobar i svjež izgled i formu godinama se drži ustaljenih zdravih navika

Sandru Bagarić često ispituju o njezinom zdravom načinu života i beauty navikama. Tako je više puta govorila o tome da ne može funkcionirati bez osam sati sna te da je pobornik poslijepodnevne 'sieste', ako je u mogućnosti.

Kuha i hrani se zdravim namirnicama, radi čak i svoju zimnicu po tradicionalnim receptima svoje majke Lidije, od svake situacije nastoji napraviti 'komediju' te smatra da je smijeh 'najbolji fitness za lice, srce i dušu', a poznato je i da nastoji svaki dan boraviti u prirodi, šetajući obližnjim parkovima svog kvarta, vozi bicikl sa suprugom i sinovima.

GLAS ILI STAS?

Lisinski na nogama: Sandra Bagarić i Vlatka Burić Dujmović ostavile sve bez riječi

Pogledaj galeriju

Nerijetko svoje pratitelje na društvenim mrežama motivira da poput nje ne zaborave na važnost kretanja i boravka na svježem zraku i 'zelenilu', a sada im je pokazala kako se izvan teretane može vježbati. Sandra ne propušta održavati kondiciju ni na svojim putovanjima. Ovog puta razgibavala se na spravama u najljepšem mogućem mjestu - uz more.

a