Svestrana umjetnica

Sandra Bagarić iznenadila u nesvakidašnjem izdanju

23.02.2024 u 09:29

Bionic
Reading

Operna diva i glumica uz sve svoje brojne obiteljske i poslovne obaveze uvijek ima vremena za komunikaciju s pratiteljima i prijateljima putem društvenih mreža koje gotovo svakodnevno uveseljava crticama iz svoje svakodnevice

'Nakon dugo vremena zasvirala na Muzičkoj akademiji', opisala je Sandra Bagarić jednu od svojih zadnjih objava na Facebooku.

Na njoj ju se može vidjeti u plavoj haljini kakvu je isfurala prije godinu dana na 30. dodjeli glazbene nagrade Porin. U moru komentara jedan je pratitelj 'dao ideju' da bi bilo zanimljivo čuti nju i Terezu Kesoviju kao duet na flauti.

Koji dan prije toga Sandra je pokazala i kako svira klavir. U kratkom videu je zasvirala jednu od najpopularnijih skladbi svih vremena, minijaturu 'Za Elizu'. I tada je dobila zanimljive komentare koji su se odnosili na njezin izgled (budući da je zasvirala u tenisicama u kojima je rijetko vidimo), a i njezinom suprugu, pijanistu Darku Domitroviću su šaleći se poručili da 'ne da konkurenciji da mu krade kruh'.

Podsjetimo, srednje glazbeno obrazovanje završila je u Sarajevu. Tijekom školovanja nagrađivana je na natjecanjima solo pjevanja i flaute. Diplomirala je 1996. na Muzičkoj akademiji u Zagrebu u klasi prof. Ljiljana Molnar-Talajić.

  • +2
Sandra Bagarić Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL