recept za sreću i zdravlje

Sandra Bagarić: 'Za koji dan će mi biti 50 i sad se pripremam kako želim izgledati u 60-ima'

05.03.2024 u 15:25

Bionic
Reading

Uvijek svježem izgledu i mladenaštvu operetne dive i glumice mnogi se dive. Često priča o svojim malim 'tajnama', a jedna od njih krije se u jednostavnom i dostupnom obliku tjelovježbe - hodanju ili pješačenju

Sandra Bagarić se često svojim prijateljima i fanovima javlja iz prirode gdje se redovito regenerira i puni baterije, bez obzira na vemenske uvjete. Sada se javila za sunčanog dana, nasmijana i puna savjeta.

'U četrdesetima sam se pripremala za pedesete i zadovoljna sam rezulatom. Za koji dan će mi biti 50. rođendan i sad se pripremam kako želim izgledati u šezdesetima', kaže na početku videa kojeg je objavila na Facebooku te je nastavila poručujući svima:

'Budite u ravnoteži sami sa sobom, radite ono što vas veseli, neka si sami sebi budete projekt. Svi radimo na nekim jako bitnim projektima, radite na projektu sebe - kako želite izgledati za deset godina. Prije svega budite zdravi, ne samo tjelesno nego i duhovno. Radite ono što vas veseli, ja evo, hodam. Hodam zagrebačkim parkovima, obroncima šumskim, nigdje nikoga u milijunskom gradu i kažu da dobro izgledam, da sam vesela. Ovdje se punim uz cvrkut ptica', otkrila je na kraju.

  • +6
Sandra Bagarić Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL