NITKO NIJE ZNAO

Tajna misija za Kate Middleton: Princezi Charlotte i princu Louisu ostvario se veliki san

05.12.2023 u 14:22

Bionic
Reading

Zahvaljujući dobroj organizaciji, ali i činjenica da su članovi britanske kraljevske obitelji, stoga njihove molbe neće nitko odbiti, Kate Middleton proteklog je vikenda svoje dvoje mlađe djece, princezu Charlotte i princa Louisa, odvela na snimanje britanske inačice 'Plesa sa zvijezdama'

41-godišnja princeza od Walesa proteklog se vikenda dobro provela u studiju BBC-ja, gdje se snima popularni show 'Ples sa zvijezdama', i to u najboljem društvu - osmogodišnje princeze Charlotte i petogodišnjeg princa Louisa, koji su zaluđeni time.

Charlotte i Louis dobili su priliku sjesti i u sudačke fotelje, ali i vidjeti kako je to ocjenjivati plesače, nakon što su pogledali nekoliko nastupa.

Uz to upoznali su i voditeljice Claudiju Winkleman i Tess Daly, koje su ih provele i kroz sobu s kostimima, u kojoj je princ Louis odmah iskoristio priliku i isprobao zlatnu krunu na svojoj glavi.

SVE POD KATEINIM BUDNIM OKOM

Ovakvoj srdačnosti princa Williama nitko se nije nadao, a najmanje švedska princeza

Pogledaj galeriju

Nakon toga popeli su se na balkon gdje se natjecatelji okupljaju nakon svakog nastupa i potom, nakon dva sata prepuna uzbuđenja, krenuli su kući.

'Kate i Charlotte su velike obožavateljice 'Plesa sa zvijezdama' stoga ih je ovaj poziv oduševio. Kate je fotografirala djecu u sudačkim foteljama i djelovala je uistinu opušteno i sretno. Bila je pristojna i draga, ljubazna sa svima i trudila se da Louis ne postane preuzbuđen', otkrio je izvor sa seta.

Ista osoba otkrila je i kako je cijela ekipa dobila stroge upute oko kraljevskog posjeta, a svima je bilo zabranjeno fotografirati Kate i djecu.