UŽIVA S OBITELJI

Tajči je stigla u Hrvatsku, javila se s mjesta gdje će uživati narednih dana

23.06.2022 u 20:20

Bionic
Reading

Tatjana Cameron Tajči fanovima je prije koji dan obznanila da je sa sinovima doputovala u Hrvatsku kako bi posjetila majku i uživala u odmoru na obali. U najnovijim objavama na Instagramu nezaboravna pjevačica otkrila je da boravi na Korčuli

Jedna od najvećih zvijezda devedesetih desetljećima gradi uspješnu karijeru s druge strane oceana, ali kad god može doputuje u Hrvatsku budući da joj mama Štefica, ostatak obitelji i prijatelji jako nedostaju.

'Ovako izgleda savršena sreća: moja mama i moji klinci na jednom mjestu i to na vrlo posebnom mjestu', napisala je Tatjana Cameron Tajči pored prve fotografije nakon dolaska u Zagreb na kojoj je se može vidjeti sa sinovima Danteom, Evanom i Blaiseom te sa svojom majkom Šteficom.

Nakon toga je pokazala da se smjestila na omiljenom joj otoku Korčuli, za koju smatra da je 'magično mjesto'. 'Sjećam se ovoga mjesta kao čarobnog. I svaki put se sjećanje na to ne približi stvarnosti', poručila je uz fotografiju na kojoj se namjestila kraj mora. Uz to je iskoristila priliku da pratitelje pozove da rezerviraju mjesto na njenom krstarenju 2023. godine (prije nekoliko godina krenula s organizacijom motivacijsko-duhovne obnove na brodu).

Pored toga što se bavi life coachingom, nastupa s dečkom i sestrom Sanjom Matejaš i piše knjige, nedavno se pohvalila da se ponovo našla u glumačkim vodama. Naime, Tajči se nakon više od tri desetljeća okušala u glumi, a kako je otkrila na 54. Hour Film Festivalu u Nashvilleu bila je nominirana za najbolju glumicu. Otkrila je da je ulogu dobila slučajno nakon što je nekoliko glumaca odustalo zbog natrpanog rasporeda.

  • +4
Tatjana Cameron Tajči Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Eli Greiss