nevjerojatne optužbe

Svi su uz nju: Nikolini Ristović stiže podrška od poznatih i nepoznatih Hrvata i Hrvatica, a i iz regije

03.07.2022 u 18:23

Bionic
Reading

Nakon što je pretrpjela ogromnu tragediju zbog smrti voljenog supruga Vidoja, naša voditeljica zadnjih tjedana proživljava vrlo neugodne trenutke. Njezinu priču ovih dana prate svi mediji u regiji jer je postala žrtva verbalnih napada iz muževe obitelji. Naime, nakon šokantnih istupa njezinog svekra Miše Grofa u srpskim medijima, nižu se objave i podrška sa svih strana, a brojne naše poznate dame stale su uz nju

Među prvima je uz nju stala pjevačica i voditeljica Ida Prester. S Nikolinom Pišek druži se već godinama osobito nakon njezinog preseljenja u Beograd.

'Na ovim prostorima se uspjeh i ljepota ne praštaju. A posebna poslastica je cipelariti žene kad su na dnu. Internet su preplavili otrovni komentari koji se raduju Nikolininoj sudbini i žele je vidjeti na ulici. Riječ je o ženi koja je upravo ostala bez muža s malim djetetom, ženi kojoj društvo odriče pravo na imovinu nazivajući je sponzorušom, pa i gore. To sve govori o nama samima. I još jedna važna stvar koju ću vam reći iz prve ruke, jer sam Nikolinina prijateljica i družila sam se često s cijelom obitelji. Vidoje je Nikolinu i Unu obožavao. Toliko da je jurio iz Beograda na dan samo da poljubi Unu i donese joj kolače koje voli. Toliko da je zajedno s Nikolinom izgradio kuću u drugoj zemlji koja će im biti novi dom. Toliko da kad mu je jedne noći zvučala čudno na telefon, digao cijeli Zagreb na noge u 2 ujutro i u zadnji tren od trovanja spasio život ženi i kćerkici. Vozio je panično tu noć iz Beograda i stigao ujutro u bolnicu prestravljen i uplakan. Sjećate li se toga, mediji i komentatori? Kad je Vidoje bio heroj svoje obitelji? Nisu ti naslovi tako davno bili', napisala je Ida Prester.

Osvrnula i na izjave Vidojevog oca, Viktora Ristovića, poznatog kao Miša Grof u medijima te je poručila da je uz nju i kćer Unu Sofiju.

  • +3
Ida Prester Izvor: Cropix / Autor: Ranko Suvar / CROPIX

U komentarima joj je i Nina Badrić pružila emotivnu podršku. 'Bravo Ida za svaku riječ koju si napisala.Nimalo empatije prema Nikolini da je to gadljivo. Tko to može znati što se u tuđoj kući događa i tko može u ovako teškoj životnoj situaciji ne poželjeti samo dobro Nikolini i njezinoj djeci. Žena je i oca sahranila prije godinu dana. Daj joj Bože da zadrži dostojanstvo i mir i da svojoj djeci bude stup', istaknula je pjevačica.

Oglasila se i Ana Gruica Uglešić: 'TRAGEDIJA balkanskih prostora. Sram ih može sve biti. Amen'. Javile su se Franka Batelić i Lana Klingor koje su Idi napisale: 'Bravo' uz emotikon aplauza.

  • +4
Nikolina Ristović Izvor: Pixsell / Autor: Antonio Ahel/ATAImages /PIXSELL

'Oduvijek si bila inteligentna, pametna, veliki radnik, borbena, divna majka i predivna top ženska. Komentari drugih ljudi govore više o njihovim zivotima nego o tebi zato glava gore i IDEMO naprijed. Uz tebe smo', poručila je Nikolini Fani Stipković. O svemu je svoj stav izrazila i bivša manekenka i poduzetnica Tatjana Dragović.

'Vidoje je bio moj prijatelj, čovjek koji je neizmjerno volio Unu, Mateu i obožavao Nikolinu. Nikada nisam srela muškarca koji je sa tolikim divljenjem pričao o svojim curama, doslovce bi za njih okrenuo čitav svijet i sada bi ih zaštitio od ovolike nepravde kada bi samo mogao. Zato je ovo toliko tužno, on nikada NIKOME ne bi dozvolio da se na ovaj način odnosi prema njegovom najsvetijem…njegovoj Nikolini i Uni. Zato ne griješite dušu, krivi ste već i kad samo pomislite da imate pravo zabadati nos ili imati neko svoje mišljenje o situaciji o kojoj ne znate apsolutno ništa', poručuje.

Na Nikolininu objavu se osvrnula i Jelena Karleuša: 'Lutko lijepa, draga, mila i DOBRA, bori se za sebe u inat svih BALKANSKIH MRZITELJA ŽENA, bori se za svoje dijete jer ti mu to kao majka duguješ, bori se. Točka. Glavu gore i ne daj na sebe NIKADA NIKOME! Budi primjer svom djetetu za borbu u životu. Svako tko ti riječ kaže, svako tko se drzne da se bavi tvojim parama, tvojim privatnim stvarima, tvojim životom i tvojim novčanikom - neka p.... k. Nisi dužna nikome da se pravdaš ili da objašnjavaš, pogotovo ne na ovim prostorima gdje su žene građani drugog reda, gdje mediji i muškarci BRUTALNO gaze sve žensko, gdje je čak i žena ženi VUK! Borba draga, lijepa i pametna, glavu gore jer je život jedan!'.