NA METI UDARA

Nikolina Ristović: 'Nikada se nisam nadala da ću postati regionalni fenomen. Niti da će se pozicija žena na Balkanu iščitavati kroz moju situaciju'

02.07.2022 u 13:10

Bionic
Reading

Voditeljica Niklina Ristović u novoj je objavi na društvenoj mreži prokomentirala nezavidnu životnu situaciju u kojoj se nalazi te zaključila da će 'istina na kraju, kao i voda, pronaći svoj put'

'Nikada se nisam nadala da ću postati regionalni fenomen. Niti da će se pozicija žena na Balkanu iščitavati kroz moju situaciju. Ali, da, tu smo… Kažem 'tu smo' jer mi je inbox pun stravičnih priča žena koje su prolazile isto šikaniranje, a njihova borba za djecu je predstavljena kao nepoštovanje obitelji preminulog', započela je objavu Nikolina.

'Djeca su nebitna, greška koja se dogodila putem... 'Greška' koju je moj suprug obožavao i kojoj je skidao zvijezde s neba. Ne smijem napisati što bi učinio da zna za postupke svog oca, kažnjivo je samo i napisati. No istina je kao voda, pronađe put i kroz neprobojne gudure i izađe bistra i čista na svjetlo dana. I kada govoriš istinu, ne moraš razmišljati što si kome rekao, svima govoriš isto', napisala je nekadašnja voditeljica koja trenutno prolazi kroz najteže razdoblje u životu.

  • +4
Nikolina Ristović Izvor: Pixsell / Autor: Antonio Ahel/ATAImages /PIXSELL

Polutkom svibnja iznenada je u 44. godini života preminuo Vidoje Ristović, Nikolinin suprug s kojim ima sedmogodišnju kćer Unu. Nakon smrti Vidoja Ristovića, u medijima se često oglašava Viktor Ristović zvani Miša Grof, koji ne štedi snahu u svojim istupima, a podjela imovine, čini se, posebno ga boli.