daecon philippe

Svi su poludjeli za zgodnim sinom Reese Witherspoon; Evo čime je osvojio obožavateljice

10.01.2024 u 18:55

Bionic
Reading

Odnedavno single glumica na crveni je tepih dodjele Zlatnih globusa stigla u pratnji sina, 20-godišnjeg Daecona Philippea koji je šarmirao javnost. Tako jednostavan, prirodan i simpatičan pred kamerama nije skrivao uzbuđenje što prisustvuje tako velikom i značajnom događaju, a za razliku od mnogih tinejdžera, nije skrivao ni koliko je ponosan na majku Reese

Na 81. dodjelu Zlatnih globusa Reese Witherspoon stigla je kao dio glumačke ekipe popularne serije 'The Morning Show' koja ni ove sezone nije razočarala brojne gledatelje. Elegantna je glumica zablistala u baršunastoj haljini s ružičastom mašnom, no sve su oči ipak bile uprte u njezinog zgodnog sina.

Daecon Philippe 20-godišnji je student, a u slobodno se vrijeme bavi glazbom te je nedavno objavio i svoj prvi album.

'Ovo je moj prvi Zlatni globus i moja prva dodjela nagrada. Mama mi je naglasila da je najvažnije da budem uredan i uljudan na ovakvim događajima. Rekla je da je ključno imati žvakaću gumu, sredstvo za dezinfekciju ruku i pristojnost prema svima', otkrio je Philippe ne skrivajući uzbuđenje zbog mjesta na kojem se nalazi.

  • +3
Reese Witherspoon sa sinom Deaconom Philippeom Izvor: Profimedia / Autor: Gilbert Flores / AFP / Profimedia

Simpatičan 20-godišnjak pokazao je da je vrlo snalažljiv te da se dobro snalazi i kada mu se postave neka škakljiva pitanja.

Jedan od voditelja velikog događaja pripitao ga je gleda li majčinu seriju. Iako je bilo jasno da serija ne predstavlja područje interesa 20-godišnjaka, on je šarmantno izbjegao odgovor rekavši: 'Jako sam zauzet studiranjem. Ipak, kad sam doma trudim se pratiti seriju koliko mogu.'

Izjava je natjerala glumicu na smijeh pa je dobacila komentar: 'Uvijek mu kažem da kaže da mu se sviđa zadnja epizoda!'

@entertainmenttonight Reese Witherspoon and her son Deacon are having some mother/son time at The Golden Globes! #goldenglobes #reesewitherspoon ♬ original sound - Entertainment Tonight

Uz to, prilikom poziranja svi su primijetili kako je popravio frizuru poznatoj glumici ne skrivajući ponos na majčin uspjeh.

Inače, ovo je deseta nominacija popularnoj glumici za kultnu nagradu Zlatni globus. Od ukupno deset, osvojila je dva: 2005. za ulogu u filmu 'Hod po rubu' i 2018. za seriju 'Male laži'.

@9honey Crying over Reese Witherspoon’s son fixing her hair on the red carpet 🥹😍 #goldenglobes2024 #reesewitherspoon #reesewitherspoonfan #celebritieschildren ♬ Confidence (sped up version) - Ocean Alley

'Teško je stajati kraj nekog tako lijepog tko toliko zrači. Tu sam da provedem vrijeme s mamom', rekao je natjeravši ponosnu majku na osmijeh.

Inače, Daecon studira u New Yorku, a nedavno je na TikTok-u pokazao i kako izgleda njegova 'muška gajba' u kojoj živi s cimerima. Stan uređen u industrijskom stilu ukrašen je glazbenim pločama te stepeništem usred stana, a u njegovoj se sobi nalazi i kutak u kojem stvara glazbu koja je velik dio njegovog života.