Deacon Phillippe

Sin Reese Witherspoon otvorio vrata svog njujorškog doma pa izazvao brojne kritike

15.11.2023 u 12:15

Bionic
Reading

Poznati TikToker Caleb Simpson svojoj je zajednici pratitelja pokazao u kakvom cool stanu živi Deacon Phillippe. Sin Reese Witherspoon otkrio je da živi s cimerima, no mnogi su mu zamjerili činjenicu da živi u tako cool skupom stanu s tek 20 godina

Ukoliko imate TikTok, sigurno ste već uočili profil Caleba Simpsona. TikToker kojeg prati gotovo osam milijuna ljudi pokazuje stanove u New Yorku, a nedavno je na ulici zaustavio i sina popularne glumice Reese Witherspoon te ga je simpatični 20-godišnjak pustio u njegova četiri zida.

20-godišnji Deacon Phillippe studira u New Yorku, a živi s dvojicom cimera u cool stanu uređenom u mladenačkom duhu.

Stan u dijelu grada zvanom West Village sastoji se od dva kata koja spaja efektno spiralno stubište koje je ipak pomalo i opasno, što je priznao i Phillippe. Pun prirodnog svjetla stan izgleda vrlo prostrano, a dečki su ga uredili po svom ukusu dodavši mu karakter.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

Kao i mnogi mladi, i ovi dečki biraju život u stanu industrijskog stila pa tako imaju zidove obložene ciglom i puno metalnih crnih detalja. Posebno efektan je i zid dnevne sobe ukrašen policama na kojima stoje gramofonske ploče, a u spavaćoj sobi 20-godišnjak ima i manji glazbeni studio.

'Pjevam i ponekad sviram klavijature, ali većinom radim glazbu na računalu', otkrio je sin holivudske glumice koji je nedavno objavio i prvi album.

Simpatični Phillippe tako je pokazao svoj dom na društvenim mrežama, no korisnici su pronašli zamjerke.

'Bogata djeca/nepo bebe VOLE izbjegavati spominjanje svojih iznimno bogatih roditelja', zamjerio je jedan korisnik prešućivanje tko su roditelji intervjuiranog mladića, dok su brojni nagađali kako mu sigurno roditelji plaćaju troškove života u skupom dijelu New Yorka.

Međutim, brojni su i pozitivni komentari koji su pohvalili njegovu opuštenost i činjenicu da živi s cimerima, iako si sigurno može priuštiti da živi sam.

AVA PHILLIPPE

Ista majka: Lijepa kći slavnih glumaca sve je očarala u chic kombinezonu

Pogledaj galeriju