DIVAN su PAR

Svi su gledali u njih: Damir Urban pokupio je najviše kipića Porina, a uz njega je ponosno stajala njegova Milica

25.03.2022 u 11:01

Bionic
Reading

U četvrtak navečer održana je 29. dodjela nagrade Porin, a dvorana Gradski vrt u Osijeku ugostila je najuspješnije hrvatske glazbenike u protekloj godini. Jedan od najsretnijih i najzadovoljnijih među njima bio je riječki glazbenik koji je ove godine osvojio četiri kipića. Na dodjelu je stigao u pratnji 22 godine mlađe supruge Milice, a na crvenom tepihu držali su se za ruke te ondje i za vrijeme prijenosa izgledali zaljubljeno kao prvog dana

I ovog puta Damir Urban i Milica Czerny Urban oduševili su svojom modnom usklađenošću i odjevnim kombinacijama. Profesorica filozofije i fotografkinja odjenula je svjetlucavu haljinu i jednostavne crne sandale s visokom potpeticom, a styling je zaokružila kožnom jaknom, dok se legendarni glazbenik odlučio za zanimljivu crnu kombinaciju - košulju s printom ptice i crne hlače.

Dok je primao jedan od kipića, Urban se našalio: 'Počeli smo u alternativnoj kategoriji, sad smo rock, a nadam se da ćemo za nekoliko godina doći i u pop.' Njegova voljena u društvu njihova sina Istoka Zole s puno ljubavi i nježnosti pratila je njegove izlaske na pozornicu, kao što ga vjerno prati u svemu od 2002. godine (u brak su stupili pet godina kasnije u hotelu Draga di Lovrana).

Damir i Milica osim sina Istoka Zole imaju kćerkicu Iskru, rođenu u studenom 2019., i slove kao jedan od najstabilnijih i najomiljenijih domaćih parova na sceni.

'Milica je moj partner u životu, vjerujem da sam i ja njezin. Ona mi je najveća podrška u svemu što radim, ujedno suradnik u tome što radim. Njoj i njezinim prosudbama beskrajno vjerujem. Sve što mi ona kaže preispitam, razmislim o tome. Ne kažem da sve usvojim. Neke njezine primjedbe ili kritike nisam usvojio, ali sam svejedno prije o njima razmislio i ako ništa drugo, dobro pretresao svoje argumente da vidim jesam li stvarno u pravu ili je možda ona ipak u pravu. Tako da mislim da je za mene i za nas zdravo da imamo iskren i otvoren odnos jer ako ljudi pričaju, razgovaraju, onda se sigurno dobro i poznaju i ne postoji nijedna stvar koja može ugroziti njihov odnos', ispričao je glazbenik ranije za tportal.

  • +35
Dodjela nagrada Porin Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL