sporo rasti mala vrbo...

U obitelj Damira Urbana stigla je prinova: Riječki glazbenik pohvalio se slikom iz rodilišta

12.11.2019 u 22:49

Bionic
Reading

Vijest o dolasku prinove Damir Urban i njegova supruga Milica dugo su skrivali od javnosti, dok ih nije izdao trudnički trbuščić. Riječki glazbenik pohvalio se u utorak navečer na Facebooku da je stigla prinova, ne iznoseći nikakve detalje

Urban je na Facebooku objavio fotografiju iz rodilišta kako odjeven u zelenu zaštitnu pregaču drži u naručju bebu, a sve što je imao za reći je 'sporo rasti mala vrbo...'.

Iz komentara Urbanovih prijatelje s Facebooka da se zaključiti kako su dobili djevojčicu. Prije četiri godine, profesorica filozofije i slavni glazbenik dobili su sina Istoka Zolu.

Ljubav Damira i Milice Urban rodila se 2002. godine, kada je ona imala 22 godine, a u brak su stupili pet godina kasnije u hotelu Draga di Lovrana.

Svog prvog sina rodila je u Rijeci u lipnju 2015., a bračni par poznat je po tome što svoj privatni život drži podalje od očiju javnosti.

Za sretnu vijest o dolasku bebe dugo su znali samo prijatelji i obitelj 51-godišnjeg Urbana i 38-godišnje Milice, a otkrile su je fotografije s jednog dječjeg rođendana na koji su doveli četverogodišnjeg Istoka Zolu.

Nagađanja o trudnoći Urban je tada potvrdio za časopis Story.

Pjevač ima i 17-godišnjeg sina iz prvog braka s Goranom Milojević.

  • +5
Damir i Milica Urban Izvor: Pixsell / Autor: Petar Glebov/PIXSELL