EVO ZAŠTO

Svi su gledali samo u nju: Nepoznata hostesa postala viralni hit bacivši u drugi plan i holivudske zvijezde

07.01.2019 u 14:16

Bionic
Reading

Crveni tepih na dodjeli nagrada Zlatni globus održanima u Beverly Hillsu u nedjelju navečer, očekivano su preplavile su najveće svjetske zvijezde o čijim se izdanjima pričalo u cijelom svijetu. No jedna je nepoznata djevojka sasvim nenadano postala zvijezda, a evo zašto

Kako doznaju strani mediji, hostesa Kelleth Cuthbert, koja je sinoć na prestižnoj dodjeli Zlatnih globusa u Los Angelesu imala zadatak nuditi uzvanicima flaširanu vodu, postala je glavna zvijezda.

Zgodna Kanađanka, koja se inače bavi modelingom, nije ni slutila da će osim slavnih glumica, svi svjetski mediji jutro nakon dodjele pisati i o njoj.

Naime, brineta odjevena u elegantnu plavu haljinu s pladnjem Fiji vode, našla se u pozadini gotovo svake fotografije s crvenih tepiha. Pred njom su se redale glumice poput Julie Roberts, Lady Gage, Nicole Kidman i Catherine Zete Jones.

Brzo nakon što je publika primijetila, Cuthbert je postala i viralni hit. Twitteraši su poludjeli zbog njezine pojave, a potom su nastale i neke neslane šale.

'Fiji djevojka ugledala je svoju priliku i iskoristila ju', 'Fiji djevojka glavna je zvijezda večeri', 'Ja kad ne dozvolim nikome drugome da bude u centru pažnje', 'Gdje se treba prijaviti za posao Fiji djevojke', 'Napokon smo doznali tko će voditi ovogodišnje Oscare', neki su od humorističnih natpisa.

O cijeloj situaciji oglasila se i tvrtka Fiji water napisavši: 'Drago nam je da svi pišu o našoj vodi'. Prozvana djevojka također je bila aktivna na društvenim mrežama napisavši da je nedjelju provela odlično.

sezona nagrada

Pogledajte sve haljine s glamurozne dodjele Zlatnih globusa

Pogledaj galeriju