DODJELA ZLATNIH GLOBUSA

Irina Shayk i Bradley Cooper nikad opušteniji i sretniji

07.01.2019 u 10:36

Bionic
Reading

Prozivaju ih jednim od najljepših holivudskih parova, a manekenka Irina Shayk i glumac Bradley Cooper na sinoć održanoj dodjeli Zlatnih globusa to su ponovno potvrdili pojavivši se na crvenom tepihu opušteniji no ikad

Supermodela Irinu Shayk i njezinog partnera Bradleya Coopera u posljednje vrijeme često možemo vidjeti sretne i nasmijane na njujorškim ulicama kada uglavnom uživaju u šetnjama sa svojom kćerkicom Leom. No rijetke su prilike kada ovaj par gledamo zajedno na crvenom tepihu.

U posljednje četiri godine koliko su zajedno, Irinu i Bradleya zajedno smo na službenim ceremonija mogli vidjeti tek tri puta. Sinoćnja dodjela nagrada Zlatni globus bila je jedna od prilika za to.

  • +4
Irina Shayk i Bradley Cooper Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Dotjerani, elegantni i vedri zajedno su se pojavili u Los Angelesu.

Lijepa Ruskinja zablistala je u pripijenoj zlatnoj haljini dizajnerske kuće Versace kojoj je vjerna već dugi niz godina, a ovom je prilikom pokazala i svoju novu frizuru. Prepoznatljivu dugu kosu skratila je u trendi bob frizuru. Njezin partner, za kojeg se šuška da joj je zaručnik, opredijelio se za bijelo odijelo s crnom leptir mašnom.

sezona nagrada

Pogledajte sve haljine s glamurozne dodjele Zlatnih globusa

Pogledaj galeriju