U KALIFORNIJI

Svi se pitaju što se krije iza ovog posjeta: Princ Harry i Meghan Markle stigli kod Oprah Winfrey

29.06.2022 u 14:36

Bionic
Reading

Protekli vikend princ Harry i Meghan Markle odlučili su posjetiti svoju blisku prijateljicu koja živi nedaleko od njih. Uputili su se Oprah Winfrey u njezin luksuzan dom u Montecitu u Kaliforniji

Strani mediji nagađaju kako je možda riječ o novom bombastičnom intervjuu koji su princ Harry i Meghan Markle odradili na luksuznom imanju Oprah Winfrey. Paparazzi fotografi uspješno su snimili dolazak slavnog para u vilu u Montecitu, nekoliko kilometara udaljenu od njihova doma.

Crni automobil zatamnjenih stakla vozio je sam princ Harry, dok se njegova supruga Meghan smjestila na stražnjem sjedalu, a društvo im je pravila njezina prijateljica Janina Gavankar. Nije poznato jesu li na stražnjem sjedalu automobila bila i dječica Archie i Lilibet.

Princ Harry i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Iako nije otkriveno je li svrha posjeta bila privatna ili poslovna, moguće je da par ovom prilikom snima neke od kadrova za svoj dokumentarac koji bi se trebao uskoro pojaviti na Netflixu. Nije tajna da je američka novinarka Oprah Winfrey već dugi niz godina u sjajnim odnosima s princom Harryjem, a zbližila se brzo i s njegovom suprugom Meghan.

Upravo njoj vojvode od Sussexa odlučile su u ožujku 2021. dati bombastičan intervju koji je izazvao pravi skandal u kraljevskoj obitelji, a kada su svojim izjavama izravno uvrijedili mnoge članove palače.

Meghan koja je tada bila trudna sa svojim drugim djetetom, otkrila je da je imala suicidne misli dolaskom u kraljevstvo te da se jako teško priviknula na novu okolinu ali i da nije imala potporu suprugove obitelji kao ni javnosti i medija. Najviše je govorila o rasnim razlikama u kraljevstvu.

  • +10
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia