U VELIKOJ BRITANIJI

Zatvorena je istraga, a rezultati ostaju tajni: Meghan Markle navodno je maltretirala djelatnike u palači

19.06.2022 u 13:52

Bionic
Reading

Strani mediji raspisali su se o novostima oko istrage koja je trebala ustvrditi je li vojvotkinja Meghan Markle uznemiravala djelatnike palače, za vrijeme svog boravka u Velikoj Britaniji i služenja monarhiji

The Sunday Times piše da je istraga o zlostavljanju Meghan Markle nad djelatnicima monarhije napokon zatvorena. Istragu je naložila sama kraljica Elizabeta i angažirala neovisnu odvjetničku tvrtku koji su trebali istražiti sve detalje navoda djelatnika monarhije.

Podsjetimo, nekolicina djelatnika javila se u medijima sa svojim traumatičnim iskustvima u radu s Meghan Markle. Iako je istraga dovedena kraju, njezini rezultati nikada neće biti javno objavljeni, a razlog nije objašnjen.

  • +12
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Matt Dunham / Avalon / Profimedia

Neslužbeni izvori iz Buckinghamske palače govore kako je razlog tome da se konačno zaustavi bilo kakva eskalacija napetosti između Sussexovih i ostatka kraljevske obitelji.

Službena istraga je obuhvatila saslušanja četiri ili pet članova pomoćnog tima Harryja i Meghan, iako je za njih u nekim trenutcima radilo i do 25 zaposlenika koji bi se mogli smatrati potencijalnim svjedocima. Čini se da oni nisu imali nikakve pritužbe.

Sve navode o uznemiravanju radnika predstavnici Meghan Markle prije nekoliko su mjeseci odbacili.

  • +10
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia