PRAVA SENZACIJA

Svi se pitaju kako je moguće da ovako izgleda samo tri mjeseca nakon petog poroda: Hilaria Baldwin zadivila vitkom figurom

21.12.2020 u 10:33

Bionic
Reading

Kraljica joge, kako mnogi od milja nazivaju Hilariju Baldwin, pohvalila se svojim izgledom u seksi donjem rublju od čipke, svega tri mjeseca nakon što je rodila peto dijete svom voljenom suprugu Alecu Baldwinu

Samo tri mjeseca nakon petog poroda, supruga slavnog holivudskog glumca Aleca Baldwina, odlučila se svojim brojnim pratiteljima na društvenim mrežama, pokazati u čipkastom donjem rublju.

Nije dugo trebalo da fotografija nje s djetetom u naručju postane pravi hit i izazove brojne pohvale na račun njezina sjajna izgleda.

Hilaria Baldwin naprosto je zadivila svojim zategnutim tijelom, sjajnom formom i vitkom linijom, a sve to može zahvaliti predanoj vježbi tijekom cijele trudnoće, te i nakon nje.

  • +2
Hilaria Baldwin Izvor: Profimedia / Autor: Andrew H. Walker / Shutterstock Editorial / Profimedia

Gospođa Baldwin je naime instruktorica joge i pilatesa te redovito na društvenim mrežama pokazuje kako održava svoju fit liniju. Zgodnoj 36-godišnjakinji nije problem vježbati ni kada ima gomilu obveza oko djece, već ih rado uključi u svoj plan treninga.

Inače, Hilaria i Alex zajedno dijele sedmogodišnju Carmen, te sinove Rafaela, Leonarda i Romea, a slavni glumac osim toga s bivšom suprugom Kim Basinger ima 24-godišnju kći Ireland. Koliko su silno željeli i peto, nedavno rođeno dijete dokazuje činjenica da je Hilaria imala čak dva spontana pobačaja u razmaku od samo sedam mjeseci. Nakon što je ponovno ostala trudna, supruga 62-godišnjeg holivudskog zavodnika nije krila sreću, a sada su se poznatom paru ostvarili svi snovi.