SADA IH JE SEDMERO

Alec i Hilaria Baldwin pokazali kakav kaos vlada njihovoj obitelji otkako je njihova obitelj postala bogatija za još jednog člana

26.10.2020 u 20:20

Bionic
Reading

Glumac Alec Baldwin i njegova supruga Hilaria prije nešto više od mjesec dana dočekali svoje peto, dugo željeno dijete. Od tada u njihovoj zajednici vlada potpuni kaos, a kako sa svime izlaze imamo priliku vidjeti u humorističnoj objavi na društvenim mrežama

Nekim roditeljima privikavanje na tek jedno dijete izaziva veliku strku i zahtjeva veliku organizaciju privatnog i poslovnog. Kako je tek s petero mališana od kojih je najstariji sedmogodišnjak, sada nam je u vrlo humorističnoj ali i realnoj slici pokazala Hilaria Baldwin.

Supruga slavnog holivudskog glumca Aleca Baldwina našalila se na svoj obiteljski račun objavivši zajedničku fotografiju sa svojih petero nasljednika, a ono što je trebala ispasti lijepa uspomena pretvorilo se u potpuni kaos.

‘Mislim da imamo svoju blagdansku čestitku’, napisala je 36-godišnja instruktorica joge i pilatesa ispod fotografije na kojoj vidimo kako pokušava istovremeno zadovoljiti sve potrebe svojih mališana, dok suprug Alec u naručju drži najmlađeg sina Eduarda, starog tek sedam tjedana.

Par zajedno dijeli sedmogodišnju Carmen, te sinove Rafaela, Leonarda i Romea, a slavni glumac osim toga s bivšom suprugom Kim Basinger ima 24-godišnju kći Ireland. Koliko su silno željeli i peto, tek rođeno dijete dokazuje činjenica da je Hilaria imala čak dva spontana pobačaja u razmaku od samo sedam mjeseci. Nakon što je ponovno ostala trudna, supruga 62-godišnjeg holivudskog zavodnika nije krila sreću, a sada su se poznatom paru ostvarili svi snovi.