ZVJEZDANI PAR

Alec i Hilaria Baldwin dobili su peto dijete: 'Ne možemo biti sretniji'

09.09.2020 u 21:27

Bionic
Reading

Prošla godina za njih nije bila tako sretna, pogotovo jer je Hilaria Baldwin doživjela dva spontana pobačaja, no sada se slavnom paru ostvarila velika želja. Dobili su peto dijete te ga ponosno pokazali svijetu

Zvjezdani par Hilaria Baldwin i Alec Baldwin podijelili su putem Instagrama sretne vijesti, da su u naručje primili svoje peto dijete.

Nakon djevojčice i tri sina, par je ponovno dobio sina, a ime još uvijek nisu željeli otkriti javnosti.

'Prošlu noć dobili smo bebu. On je savršen i ne možemo biti sretniji. Za ime se još malo strpite', napisala je gospođa Baldwin te pokazala fotografiju iz bolnice na kojoj u naručju drži svoje novorođenče, a društvo ima pravi i tata Alec.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

🌟

Objavu dijeli Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin)

Inače, par već ima šestogodišnju Carmen, te sinove Rafaela, Leonarda i Romea, a slavni glumac osim toga s bivšom suprugom Kim Basinger ima 24-godišnju kći Ireland.

Prošla godina nije bila ovako sretna za slavni par, te je Hilaria koja je silno željela još jedno dijete, doživjela dva spontana pobačaja u razmaku od samo sedam mjeseci. Nakon što je ponovno ostala trudna, supruga 62-godišnjeg holivudskog zavodnika nije krila sreću, a sada su se poznatom paru ostvarili svi snovi.