nazivaju ih blizankama

Svi kažu da su iste, no Reese Witherspoon kaže ne vidi sličnost s kćeri Avom

05.10.2022 u 12:32

Bionic
Reading

Makar ih često nazivaju blizankama, Reese Witherspoon izjavila je da ona i kći ne vide toliku sličnost jedne s drugom koju svi toliko naglašavaju

'Kakva majka – takva kći!' govore mnogi gledajući fotografije Reese Witherspoon i njezine 23-godišnje kćeri Ave Phillippe. I dok ostatak svijeta misli da je Ava u neobičnoj mjeri slična slavnoj majci, Reese Witherspoon tvrdi da njih dvije ne vide toliku sličnost.

Gostujući kod Jenne Bush Hager u emisiji 'Today' poznata 'Plavuša s Harvarda' komentirala je odnos s djecom, Avom i Deaconom iz braka s Ryanom Phillippeom te najmlađim sinom Tennesseeom kojeg je dobila u braku s trenutnim mužem Jimom Tothom.

'Morate održavati odnos s djecom i kada odrastu. I pružiti im poštovanje i prostor da postanu ono što oni jesu, a ne ono što vi želite da budu.' izjavila je glumica.

  • +5
Reese Witherspoon i Ava Phillippe Izvor: Profimedia / Autor: DARA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Podršku u odrastanju i pravu na vlastiti odabir Reese je pružila kćeri nakon što je nedavno na Instagram storyju Ava tijekom Q&A objavila da nema spolne preferencije kada je u pitanju njezin ljubavni život, iako je bila u dugoj vezi s Owenom Mahoneyem. Podršku majke sigurno je dobio i stariji sin, Deacon Phillippe, koji je krenuo majčinim stopama pa smo ga mogli gledati u trećoj sezoni serije 'Never Have I Ever' na Netflixu.