NJEZINIM STOPAMA

Mamina slika i prilika: Sin Reese Witherspoon ima svoj glumački debi

28.07.2022 u 18:39

Bionic
Reading

Iako se prvo bacio u glazbene vode, 18-godišnji Deacon Phillippe, sin glumice Reese Witherspoon i njezina prvog supruga Ryana Philippea sada je odlučio zaplivati i glumačkim. Majka ne krije oduševljenje što će njezin mezimac krenuti njezinim stopama

U novoj, trećoj sezoni hit Netflixove serije 'Never have I ever' pojavljuju se nova glumačka lica, a među njima i mlađahni Deacon Philippe, sin popularne holivudske plavuše Reese Witherspoon.

Ovaj 18-godišnjak koji se do sada bavio glazbom, sada je prihvatio izazov okušati se u glumačkim vodama te će igrati lik Parkera. Ovo je njegov glumački debi, a riječ je o humorističnoj seriji koja je zaludila mlade gledatelje diljem svijeta.

  • +3
Reese Witherspoon i sin Deacon Phillippe Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Koliko je za sada poznato javnosti, Deacon igra bogatog srednjoškolca u privatnoj školi, ujedno člana debatnog kluba ali i velikog partijanera. Sinu poznate glumice neće biti teško uskočiti u ovu ulogu budući da je i sam maturant.

Inače, Reese s prvim suprugom Ryanom Philippeom dijeli spomenutog Deacona te kćer Avu Elizabeth, dok sa sadašnjim suprugom Jimom Tothom dijeli devetogodišnjeg sina Tennesseeja Jamesa.