vjenčali su se ove godine

Svi Hrvati sada ljube Dominika Livakovića, a mnogi ostaju bez daha kada vide lijepu Helenu koja je ukrala njegovo srce

05.12.2022 u 19:59

Bionic
Reading

Jedan od najljepših nogometnih parova, ali i domaćih parova uopće su Dominik Livaković i njegova supruga Helena. Upoznali su se 2017. godine, a ljetos su rekli sudbonosno 'da' u Zadru te zajedno žive skladan život sa psićem Cruzom

Nakon 120 teških minuta i najbolje utakmice života – Dominik Livaković plasirao je Hrvatsku u četvrtfinale Svjetskog prvenstva. Neponovljivi Livi prvi je vratar prvenstva koji je obranio prva dva pokušaja japanskih penala, iz sezone u sezonu sve su bolji njegovi nastupi u Dinamu, a osim poslovnih uspjeha, ruže mu cvatu i u privatnom životu.

U lipnju 2022. godine vjenčao se za prekrasnu Helenu Matić, s kojom je bio u vezi od 2017. godine.

Upoznali su se preko zajedničkog prijatelja, a Helena je 'pala' na Livakovićev smisao za humor. Podržava ga na njegovom profesionalnom putu pa je osim na Dinamovim utakmica, čest navijač i na utakmicama gdje njezin dragi brani boje hrvatske reprezentacije.

Zajedno žive na Maksimiru, nedaleko od Dinamova stadiona, kako bi Dinamov vratar bio što bliže radnom mjestu. Također, šuma je odlična i za njihovog psa Cruza, čije fotografije i zgode često dijele na Instagramu. Nedavno je proslavio 5. rođendan, a sretna vlasnica napisala je kako je psić njezin najbolji prijatelj.

Lijepa Helena aktivna je na Instagramu, gdje često objavljuje i svoje fotografije na kojima njezin odličan stil i njegovan prirodan izgled ne mogu proći nezamijećeno.

Iako rado prati modne trendove, ova it-djevojka u svaku kombinaciju unese nešto svoje, zrači prirodnom profinjenošću pa uvijek izgleda nevjerojatno dobro.

Modni ukus svakako joj je odlično došao i pri studiranju na Tekstilno-tehnološkom fakultetu u Zagrebu. Magistrica industrijskog dizajna otkrila je kako bi voljela biti slobodna umjetnica, a obožavatelji njezinog stila sigurno bi bili oduševljeni kolekcijom odjeće s potpisom 'hrvatske Meghan Markle'.

Lijepa Helena ljubiteljica je mode, ali i putovanja pa nerijetko posjećuje razne europske gradove, u društvu prijateljica ili supruga 'Dode', kako ga od milja zove.

Jedan od najljepših domaćih parova svoju ljubav je okrunio u Zadru, rodnom gradu 27-godišnjeg nogometaša. Ekskluzivno vjenčanje u zadarskoj katedrali završilo je zabavom u Falkensteiner resortu u Punta Skali, simpatičnom mjestašcu nedaleko od Zadra. Fotografije u 'bondovskom' stilu oduševile su obožavatelje popularnog para, a mladenci su ih podijelili s pratiteljima na Instagramu.

  • +77
Vjenčanje Dominika Livakovića i Helene Matić Izvor: Cropix / Autor: Luka Gerlanc