I U TOME JE USPJEŠNA

Dok se Dominik Livaković u Katru priprema i trenira za novi okršaj, njegova lijepa supruga vrijeme krati kuhajući prijateljicama

24.11.2022 u 11:30

Bionic
Reading

Helena Livaković odavno je dokazala da nije samo tipična žena nogometaša, pa osim svojim sjajnim izgledom i odličnim odjevnim kombinacijama pažnju privlači svojim privatnim postignućima i ambicijama za budućnost, a sada je otkrila i da je odlična kuharica

Iako je u Rusiji, tijekom prošlog Svjetskog nogometnog prvenstva, glasno navijala s tribina za svog, u to vrijeme, još uvijek dečka, Helena Livaković, barem za sada, nije krenula put Katra. Prvu utakmicu između Hrvatske i Maroka gledala je preko malih ekrana, a vrijeme dok joj nema supruga Dominika Livakovića, vratara naše reprezentacije, Helena krati družeći se s prijateljicama.

Upravo su one na društvenim mrežama otkrile kako je lijepa Helena, koju nazivaju i hrvatskom Meghan Markle, odlična i vješta kuharica. Prijateljice su tako guštale u hobotnici i krumpiru, koje im je Helena Livaković pripremila, a kako je izgledao finalni proizvod podijelila je na svom Instagramu i sama kuharica.

Ova zgodna Zagrepčanka, koja se bavila od malih nogu sinkroniziranim klizanjem te je bila iznimni talent, sport je ipak ostavila po strani i posvetila se obrazovanju. Završila je Tekstilno tehnološki fakultet u Zagrebu, a njezino poznavanje mode vidi se jasno i u odličnim odjevnim kombinacijama u kojima se pojavljuje na svom Instagram profilu, zbog čega redovito završava na listama najbolje odjevenih Hrvatica.

  • +2
Helena i Dominik Livaković Izvor: Cropix / Autor: Tomislav Kristo / CROPIX

Svog supruga, Zadranina Dominika Livakovića upoznala je u ljeto 2017. godine, a vezu su ozakonili u lipnju ove godine, velikim slavljem u njegovom Zadru.