mnogima se zahvalio

Svi govore o neočekivanom novinarskom transferu, a sad se Andrija Jarak emotivno oprostio od dosadašnje TV kuće

24.11.2021 u 10:35

Bionic
Reading

Mnogi su se šokirali nakon što su čuli vijest da dugogodišnji reporter i jedno od najprepoznatljivijih lica Nove TV, koji je postao legenda zbog svojih javljanja uživo, odlazi s te televizije i to nakon što je na njoj proveo 17 godina

U utorak je Nova TV objavila da mnogima omiljeno televizijsko lice nakon 17 godina odlazi, a ubrzo nakon toga su se s RTL-a pohvalili se da se Andrija Jarak priključuje njihovu novinarskom timu te posebno u 'RTL Direktu' i Zoran Šprajc koji je svom kolegi poželio dobrodošlicu.

''Vani si, pričaj!', to sam čuo preko četiri tisuće puta u zadnjih 17 godina provedenih na Novoj TV. To je značilo da ulazim u domove ljudi kojima treba priopćiti najvažnije informacije iz središta zbivanja. Ogromna odgovornost i velika čast - biti njihovo oko i uho. Nerijetko se grlo stezalo od prizora, ali i srce skakalo od ponosa. Nakon toliko godina, vrijeme je za nove izazove. No, prije no što njih uzmem u naručje treba stati, udahnuti i najiskrenije reći - hvala. Kolegama s Nove TV na prigodama, iskustvima i svim krupnim i sitnim detaljima koji čine svakodnevicu. Posebno hvala gledateljima na povjerenju, poticajima i reakcijama. Zbog vas sve ima smisla', poručio je Andrija Jarak na svojim profilima društvenih mreža.

Podsjetimo, kao reporter Nove TV, njegova izvještavanja s terena prepoznati su od gledatelja i struke pa je tri puta nominiran za najboljeg televizijskog novinara i sva tri puta osvojio nagradu Zlatni studio, a dobio je i Večernjakovu ružu za TV osobu godine.

  • +6
Andrija Jarak Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL