ZABAVA ZA ODABRANE

Svi detalji s večernje zabave novopečenog kraljevskog para

Bionic
Reading

Nakon što su u kapelici dvorca Windsor izrekli sudbonosno 'da' te obavili službeni prijem za 600 gostiju, princ Harry i Meghan Markle uputili su se Frogmore House gdje im je bila organizirana večernja zabava. Tek odabranih 200 gostiju prisustvovalo je partyju koji je završio velikim vatrometom, a evo još nekih sočnih detalja

Oči cijeloga svijeta bile su uperene u vjenčanje godine, kako su ga već prozvali. Meghan Markle i princ Harry uplovili su u bračnu luku te službeno postali vojvode od Sussexa. Osim elegantne vjenčanice koju potpisuje modna kuća Givenchy svi su pričali i o tome kako je ovo vjenčanje najnetipičnije u povijesti kraljevske obitelji.

Mladenci su kroz nekoliko gesta sve iznenadili, a ujedno i prekršili i neka od nepisanih pravila. Nakon službenog prijema kod kraljice Elizabete II u svečanoj dvorani dvorca Windsor, većina je gostiju s nestrpljenjem čekala završni, večernji party za odabranih 200 gostiju.

Zato je par oko 21 sat napustio dvorac Windsor u retro kabrioletu, automobilu Jaguar E-Type Concept Zero, proizvedenom 1968. godine, a koji je u međuvremenu dobio električni motor. Vojvotkinja Meghan odjenula je tada drugu haljinu, ovoga puta bijelu toaletu od krep svile, koja se kopča iza vrata, a koju potpisuje britanska dizajnerica Stella McCartney.

  • +5
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Pixsell / Autor: Steve Parsons/Press Association/PIXSELL

Nakon što su lagano mahnuli okupljenim novinarima i fotoreporterima, novopečeni supružnici otišli su u provod. Kako je pisalo u pravilniku koji su dobili uz pozivnice i gosti su morali imati spremna dva outfita. Jedan dnevni za crkvenu ceremoniju i svečani ručak te glamurozni večernji stajling.

Na večeru koju je potom pratila opuštena zabava uz DJ-a, stigle su brojne zvijezde koje su se mogle vidjeti u prednjim redovima kapelice St. George. To je također netipično za svako dosadašnje kraljevsko vjenčanje, kada su u prednjem dijelu crkve pravo imali sjediti samo istaknuti članovi monarhije i najbliža obitelj.

  • +17
Princ Harry i Meghan Markle u kočiji se provozali po gradu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Putem društvenih mreža tijekom večeri brojne su se ljepotice pohvalile svojim novim stajlinzima.

Tenisačica Serena Williams, inače bliska Meghanina prijateljica, ovoga je puta odjenula Valentino haljinu na debele ramenice koja se širi od struka prema dnu u cvjetnom uzorku.Uz to je kombinirala veliku dijamantnu ogrlicu i visoki konjski rep koji je nosila i tijekom dana kada smo je mogli vidjeti u Versace kreaciji boje pudera.

My 👑

Objavu dijeli Serena Williams (@serenawilliams)

Glumica Priyanka Chopra iz bijele haljine i strukiranog sakoa uskočila je u glamuroznu Diorovu svjetlucavu haljinu koja ju je pretvorila u pravu divu. Kosu je za razliku od dnevne varijante, raspustila te ukomponirala velike naušnice. Uz sve je nosila I prikladnu mini Dior torbicu.

Svojim večernjim izdanjem pohvalila se i Jessica Mulroney, dizajnerica i snaha bivšeg kanadskog premijera Briana Mulroneya. Ona je pak za crkveno vjenčanje odjenula upečatljivu plavu haljinu kanadskog dizajnera Antoinette Di Carla dok je za večernji prijem ipak naglasila svoj seksepil u nešto izazovnijoj kreaciji. Ovoga puta opredijelila se za indijsku dizajnericu Naeemu Khan koja je za nju osmislila šljokastu toaletu otvorenih leđa.

Objavu dijeli OLOMI (@maisonolomi)

Britanski portali prenose kako se glasna muzika mogla čuti s posjeda Frogmore Housea, a govori se da je uzvanike zabavljao isti DJ kao i na vjenčanju Pippe Middleton, mlađe sestre vojvotkinje od Cambridgea. Osim toga mladenka Meghan Markle morala je pred gostima održati svečani govor, a onda je zajedno s novopečenim suprugom otplesala svoj prvi ples.

  • +8
Ekipa serije 'Suits' Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Na posljetku se pred palačom mogao vidjeti i veliki vatromet koji je zaključio ovaj povijesni dan za Britaniju i kraljevstvo.

Vatromet povodom vjenčanje princa Harryja i Meghan Markle Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube
Pogledaj detaljni horoskop

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal