VJERNA SVOM STILU

Prirodna ljepotica: Sve tajne svadbenog looka lijepe Meghan Markle

  • E. K.
  • Zadnja izmjena 19.05.2018 21:27
  • Objavljeno 19.05.2018 u 21:27
Bionic
Reading

Meghan Markle je i na svom vjenčanju koje po mnogo čemu bilo posve netipično ostala vjerna svom stilu cool kalifornijske djevojke

Američka glumica i princ Harry vjenčali su se u kapelici St. Georga, a milijuni gledatelja diljem svijeta pratili su ovo vjenčanje koji su mediji prozvali vjenčanjem godine.

  • +17
Princ Harry i Meghan Markle u kočiji se provozali po gradu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Meghan Markle ni na najsvečaniji dan u svom životu nije odustala od svojeg prepoznatljivog stila samosvjesne djevojke odrasle u Kaliforniji, pa su njezin make up i frizura bili nenametljivi te samo dodatno naglasili prirodnu ljepotu zvijezde serije 'Suits'.

Glumica se udala za princa Harryja u predivnoj vjenčanici minimalističkog stila koju potpisuje kuća Givenchy, a tijara i dugi veo odlično su se uklopili u ovaj nezaboravni vjenčani look.

Zgodna Amerikanka koja je osvojila srce buntovnog princa nosila je nisku punđu s razdjeljkom po sredini, a frizuru je osmislio poznati hair stilist Serge Normant s kojim često surađuju poznate showbizzerice među kojima i Julia Roberts.

  • +15
Princ Harry u društvu brata, princa Williama, dolazi u crkvu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Premda je bivši frizer Nicky Clarke predviđao kako će i Meghan na vjenčanju imati frizuru sličnu kakvu je imala Kate Middleton na svom vjenčanju, kosu podignutu u polurep, glumica se odlučila za ležernu varijentu pundže.

Poluraspuštena kosa uobičajen je trend na kraljevskim vjenčanjima, a sličan je stil frizure na svom vjenčanju nosila i omiljena princeza Diana.

Tamnokosa ljepotica nije pretjerivala ni s podlogom kako bi njezine prepoznatljive pjegice kojima se ponosi, došle do izražaja.

  • +15
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Za šminku je zaslužan make up stručnjak Daniel Martin, dugogodišnji prijatelj Meghan Markle. Kao što su mnogi predviđali, njezin je make up je bio lišen ikakvih eksperimentiranja i pretjeranosti: linerom naglašene oči, istaknute trepavice, neutralna sjenila, prozračna podloga i ruž boje usana. Osim toga, Meghanini nokti bili su kratki i naglašeni nenametljivom nude bojom, baš poput Kate Middleton ili kraljice Elizabeta II koje nikad ne nose lak jakih boja.

Inače, Daniel i Meghan upoznali su se još 2011. na setu 'Suitsa' i sedam godina kasnije još uvijek su odlični prijatelji.

Budući da je Meghan nova modna ikona možda će upravo njezin make up i šminka postati novi trend među mladenkama.

Pogledaj detaljni horoskop

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal