DRUGA CEREMONIJA

Cure prvi detalji: Raskošno vjenčanje Jennifer Lopez i Ben Affleck održano na bajkovitom posjedu u Georgiji

21.08.2022 u 10:44

Bionic
Reading

Slavni par Jennifer Lopez i Ben Affleck vjenčao se u subotu - drugi put u nešto više od mjesec dana - na raskošnoj svečanosti na posjedu zvijezde serije 'Dobri Will Hunting', izvijestili su američki mediji

Ben i J. Lo već su se vjenčali u Las Vegasu sredinom srpnja, ali su to ponovno učinili službenim, ovaj put pred prijateljima i obitelji na Affleckovu posjedu uz obalu od 35 hektara u jugoistočnoj američkoj državi Georgiji.

Među holivudskim uzvanicima na trodnevnom događaju bili su dugogodišnji Affleckov prijatelj Matt Damon i redatelj Kevin Smith, izvijestio je People.

Jennifer Lopez je nosila haljinu Ralpha Laurena sašivenu u Italiji, objavio je Fox News.

Elegantna vjenčanica s raskošnim velom rađena je po mjeri, a u njoj je lijepa Jennifer izgledala poput princeze.

Fotografije koje je prije vjenčanja objavio TMZ pokazale su da su mjesta za večeru raspoređena na platformi koja je izgledala kao velika, natkrivena luka, a u blizini je plutala teglenica za pirotehniku.

Svi su uzvanici bili u bijelom, kao i ukrasni detalji i cvjetni aranžmani.

Riceboro U GEORGIJI

Pogledajte kako izgleda bajkoviti posjed gdje su se vjenčali Ben Affleck i Jennifer Lopez

Pogledaj galeriju

Inače, Affleck se prvi put zaljubio u to područje u Georgiji nakon snimanja filma 'Snage prirode' 1999. godine, a raskošno imanje je 2003. kupio za 8.9 milijuna dolara. Prekrasna priroda oko otoka dom je stotinama vrsta divljih životinja, uključujući aligatore, divlje svinje, jelene i risove. Kako bi sve bilo savršeno, u posljednja dva mjeseca kamionima je dovožen materijal kako bi se izravnale pristupne ceste no zbog obilnih kiša rad je bio uzalud, pa su radnici ponovno morali puniti rupe na cestama koje su se otvorile.

  • +4
Jennifer Lopez i Ben Affleck Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Par - on ima 50, a ona 53 godine - prvi put se sreo na snimanju nadaleko kritiziranog filma 'Gigli' 2002. godine.

Postali su medijska senzacija dok su hodali, ali su odgodili svoje planirano vjenčanje 2003., a zatim su početkom 2004. objavili da je njihovoj vezi kraj.

'Bennifer' - javni nadimak para iz njihove prve veze koja je bila jako popularna - zapalio je internet prošle godine kada su ponovno počele kružiti njihove zajedničke fotografije.

Lopez i Affleck objavili su zaruke u travnju. Njoj je ovo četvrti brak, a njemu drugi.

'To je prekrasna ljubavna priča, dobili smo drugu priliku', rekla je glumica u veljači, u intervjuu za People.