toplina i ugoda

Svečano i dostojanstveno: Anja Šovagović Despot pokazala djelić blagdanskog ugođaja iz svog doma

10.12.2023 u 13:52

Bionic
Reading

Predožićno je vrijeme i mnogi su se prepustili blagdanskom uređenju svojih životnih prostora. Šljokice, svjećice, blještavi ukrasi i dekoracije (kod nekoga više, kod drugih manje) već krase stambene oaze naših poznatih, a neki ih rado pokazuju ostatku svijeta

Anja Šovagović Despot ranije je svojim pratiteljima znala pokazati svoj predivno uređeni potkrovni stan (koji je stradao u potresu koji je u ožujku 2020. pogodio Zagreb i okolicu). Kombinacijom starog i novog, modernog i starinskog, ona i suprug Dragan Despot renovirali su ga i stvorili su pravi primjer eklektike.

Glumačka diva pokazala je ovog puta jedan kut njihovog dnevnog boravka na kojem dominira velika bijela sofa ukrašena crno bijelim ukrasnim jastucima dok su se na bijelom zidu savršeno uklopila dva slikarska, umjetnička djela i drveno raspelo.

Tu su i dva drvena stolića na kojima je glumica postavila adventski vijenac te vijenčić sačinjen od maslinovih grančica ukrašen s velikom i malom svijećom koje njihovom domu daju dodatnu toplinu blaganskog ozračja druge nedjelje došaća.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

  • +3
Anja Šovagović Despot Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic / CROPIX