NOVI LOOK

Anja Šovagović Despot s novom frizurom podsjeća na slavnu pjevačicu, a komentara ne nedostaje

23.11.2023 u 11:01

Bionic
Reading

Prije koji dan naša glumica, spisateljica i glazbena umjetnica, sve je osvojila svojom novom frizurom bez svoje 'sarmice' koju gotovo stalno nosi. Sad je pokazala novu 'modnu igru' i izazvala mnoštvo usporedbi

Perike ili vlasulje (bilo da su od prave kose ili umjetnih vlakana) mogu se vidjeti na raznim stranama, bilo da je riječ o osobnom korištenju kao što je svakodnevno nošenje perike ili o umjetničkom svijetu teatra i filma gdje su neizostavan dio većine produkcija.

Anja Šovagović Despot je svoju nabacila za potrebe snimanja emisije na HTVu- kako je otkrila u opisu fotografije.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

 

Fotografirala ju je njezina kćer Ana Despot, a njezin 'novi look' je oduševio sve od reda. Prva joj se javila kolegica Nataša Janjić Medančić koja smatra da su joj izgled i kosa 'ludilo'. 'Ostala si uvijek ista', 'Bila, jesi i buš zgodna ljepota, meni furt draga', komentiraju njezini pratitelji, a pale su i zanimljive usporedbe.

I dok je s natapiranom kosom (kakva je nekad bila frizerski trend) jednog od sljedbenika podsjetila na kultnu pjevačicu Tinu Turner, drugi joj je poručio: 'Kao Dolly Parton!' budući da je legenda country glazbe dugi niz godina furala takvu frizuru.

  • +3
Anja Šovagović Despot Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic / CROPIX