SAMO ZBOG PHOEBE

Sve zbog 21. rođendana mlađe kćeri: Bill Gates i njegova bivša ponovno zajedno

18.09.2023 u 14:49

  • +2

Bill i Melinda Gates

Izvor: Profimedia / Autor: Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA i BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Iako su prošle već dvije godine od njihovog razvoda, te vješto izbjegavaju mjesta na kojima bi se mogli susresti, 21. rođendan mlađe kćeri natjerao je Billa i Melindu Gates da svoje razmirice stave po strani i fokusiraju se na Phoebe

Bill Gates i njegova bivša supruga Melinda susreli su se prošlog tjedna uvečer na jednom it mjestu u New Yorku, a razlog je više nego dobar. Naime, njihova mlađa kći organizirala je veliku proslavu svog 21. rođendana, zbog čega niti jedno nije moglo odbiti poziv.

67-godišnji Bill Gates stigao je u smeđem puloveru i bež hlačama, dok je 59-godišnja Melinda bijelu haljinu iskombinirala s ružičastim štiklama i torbicom u istoj boji.

Njihova mlađa kći Phoebe za svoj je rođendan odabrala mini haljinu, u popularnoj Barbie boji, uz koju su se savršeno uklopile štikle koje su zbog PVC dijelova izgledale kao da nogu ništa ne drži.

PHOEBE GATES

Zavodljivo izdanje mlađe kćeri Billa Gatesa u haljini namijenjenoj za one najhrabrije

Pogledaj galeriju

Bill i Melinda, osim Phoebe, imaju i stariju Jennifer (27) te sina Roryja (24). Supružnici Gates bili su u braku čak 27 godina, a kada je u svibnju 2021. objavljeno da se razvode, šokirali su sve. Razvod je brzinski okončan, samo tri mjeseca kasnije.

Iako su krenuli svaki svojim putem, susreću se na događanjima važnim za djecu. Tako su bili na proslavi diplome najstarije Jennifer, potom na njezinom vjenčanju, a stigli su i kada je Jennifer rodila kćerkicu.