cijena = sitnica

Jeff Bezos i Lauren Sanchez proslavili zaruke, a s njima partijao i Bill Gates

04.08.2023 u 12:24

Bionic
Reading

Jedan od najbogatijih ljudi na svijetu jučer je organizirao ekskluzivnu zabavu na svojoj jahti, a sve kako bi proslavio zaruke s voljenom partnericom. Jeff Bezos i Lauren Sanchez zaručili su se ovog svibnja, a dva mjeseca kasnije proslavili su njihov važan trenutak u društvu prijatelja ploveći oko Italije

Da Jeff Bezos ne planira štedjeti na voljenoj Lauren, bilo je jasno kad se 'isprsio' zaprosivši ju 20-karatnim dijamantom čija je cijena veća od 2.5 milijuna dolara. Bezos je voljenu pitao veliko pitanje tijekom svibnja, a njezino 'da' proslavili su na Bezosovoj luksuznoj jahti. Na slavlje su pozvali mnoge zvijezde poduzetništva, a priča se da je i cijela zabava bila vrlo raskošna.

Slavlje zaruka održano je ovaj tjedan na Bezosovoj luksuznoj jahti vrijednoj 500 milijuna dolara. Plovilo nazvano 'Koru' navodno je najveća jedrilica na svijetu, a popularni poduzetnik posebno je dao izraditi drvenu skulpturu koja podsjeća na Bezosovu zaručnicu na pramcu.

Bezos je Lauren i zaprosio na jahti, a izvor za People otkrio je da je par uistinu zaljubljen: 'Svi njezini prijatelji kažu da joj je ovo ostvarenje sna. Pronašla je muškarca s kojim želi provesti ostatak života i osjetili su da je pravi trenutak.'

Proslavu zaruka organizirali su nešto više od 2 mjeseca nakon romantičnog trenutka, a slavlju su se pridružile Bezosove kolege iz svijeta poduzetništva.

Na jahtu u Italiji tako je stigla Wendi Deng Murdoch, američka poduzetnica kineskog porijekla koja je suosnivačica Artsyja, internetske platforme za prikupljanje, otkrivanje i prodaju umjetnina koja surađuje s više od 4000 umjetničkih muzeja, galerija, sajmova umjetnosti i aukcijskih kuća.

  • +3
Gosti na proslavi zaruka Izvor: Profimedia / Autor: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Uz nju, Bezosu i Sanchez pridružio se i Bill Gates koji je čitavu večer bio u društvu Paule Hurd! Njihovo zajedničko vrijeme samo je još jedna potvrda njihove ljubavne veze, koja je potvrđena već u siječnju tijekom muškog finala Australian Opena.

Prije veze s Gatesom, Hurd je bila gotovo 30 godina u braku s Markom Hurdom, izvršnim direktorom softverske tvrtke Oracle i nekadašnjim šefom Hewlett-Packarda.

Jeff Bezos i Lauren Sanchez

Vlasnik Amazona uživa s djevojkom na novoj jahti vrijednoj pola milijarde dolara

Pogledaj galeriju