krstarenje italijom

Ljetna idila Jeffa Bezosa i Lauren Sanchez: Budući mladenci uživaju na luksuznoj jahti

04.08.2023 u 19:09

  • +4

Jeff Bezos i Lauren Sánchez

Izvor: Profimedia / Autor: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bionic
Reading

Jeff Bezos i njegova zaručnica Lauren Sánchez uživaju na jahti vrijednoj 500 milijuna dolara, vrijeme im je ispunjenom redom opuštanja i uživanja te redom poslovnih obveza

Milijarder i njegova zaručnica uživaju na romantičnom krstarenju sunčanom Italijom. Odmoru na mega jahti, Jeff ponekad prekida radom na laptopu i s dokumentima. Čini se kako Jeff i Lauren, koji često odlaze na zajednička putovanja, uživaju u pravoj ljetnoj idili.

Podsjetimo, jedan od najbogatijih ljudi na svijetu nedavno je organizirao ekskluzivnu zabavu na istoj jahti, a sve kako bi proslavio zaruke s voljenom partnericom koju je prije dva mjeseca zaprio 20-karatnim dijamantom čija je cijena veća od 2.5 milijuna dolara. Bezosova luksuzna jahta 'Koru' navodno je najveća jedrilica na svijetu, a popularni poduzetnik posebno je dao izraditi drvenu skulpturu koja podsjeća na njegovu zaručnicu na pramcu.

  • +3
Gosti na proslavi zaruka Izvor: Profimedia / Autor: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bezos je Lauren i zaprosio na jahti, a proslavi zaruka nazočile su Bezosove kolege iz svijeta poduzetništva. Na jahtu u Italiji tako je stigla Wendi Deng Murdoch, američka poduzetnica kineskog porijekla koja je suosnivačica Artsyja. A bio je ondje i Bill Gates koji je čitavu večer bio u društvu Paule Hurd te time dodatno potvrdio svoju novu ljubav.

Jeff Bezos i Lauren Sanchez

Vlasnik Amazona uživa s djevojkom na novoj jahti vrijednoj pola milijarde dolara

Pogledaj galeriju